Elena Basescu: In aceasta campanie am demontat 10% din eticheta "fata lui tata"

Duminica, 31 Mai 2009, ora 22:43
2158 citiri
Elena Basescu: In aceasta campanie am demontat 10% din eticheta "fata lui tata"

Candidatul independent la Parlamentul European Elena Basescu a sustinut, duminica, la Iasi, ca a reusit in aceasta campanie electorala sa demonteze "macar 10%" din eticheta "fata lui tata".

"In campanie, am reusit sa demontez macar 10% aceasta eticheta de 'fata lui tata'. Aceasta campanie electorala mi-a prins foarte bine pentru ca am avut ocazia sa ma prezint in fata oamenilor exact asa cum sunt. Independenta la momentul acesta, am aratat ca am ceva de zis, am aratat ca stiu sa-mi sustin proiectele si ca sunt o persoana coerenta", a spus Elena Basescu.

Elena Basescu a adaugat ca politicienilor la inceput de drum nu le sunt iertate gafele, insa in cazul candidatilor la prezidentiale sau presedintilor de partide nu se intampla acelasi lucru.

Eminescu...n-am venit la o lectie de istorie

Aflata in campanie in parcul Copou, la Teiul lui Mihai Eminescu, Elena Basescu a fost intrebata de un jurnalist in ce an s-a nascut poetul roman. "Eu nu am venit la o lectie de istorie sau la o emisiune-concurs", i-a raspuns Elena Basescu jurnalistului.

Elena Basescu a fost intampinata in parcul Copou de zeci simpatizanti, care au impartit materiale de campanie. Pe parcursul vizitei, ghidul Elenei Basescu a fost anticarul iesean Dumitru Grumazescu, care i-a prezentat acesteia o serie de date istorice referitoare la viata poetului Mihai Eminescu si apropiatilor sai.

Candidatul independent la Parlamentul European se afla intr-o scurta vizita la Iasi, urmand sa participe si la un concert al formatiei "Voltaj", la Casa de Cultura a Studentilor, si sa faca o plimbare prin unul din mall-urile iesene.

EBa, atacata de "cetateanul turmentat"

Membrii staff-ului de campanie al Elenei Basescu au impiedicat un iesean aflat in stare de ebrietate sa ajunga la fiica presedintelui, acestia sustinand ca barbatul ar fi intentionat sa o agreseze.

"Nu s-a intamplat nimic deosebit. Cei de langa domnisoara Elena Basescu l-au indepartat pe barbat, iar acesta a fost dus preventiv la politie pentru a preintampina vreun incident. Deocamdata, nu am raportul de la politisti ca sa stiu daca barbatul a fost amendat", a declarat, duminica seara, subinspectorul Virginia Pralea, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Potrivit politistilor, barbatul a declarat ca a vrut doar sa-i puna o intrebare candidatului independent la Parlamentul European. Incidentul s-a petrecut in parcul Copou, la finalul unei intalniri a Elenei Basescu cu simpatizantii ei. Ieseanul risca sa fie amendat pentru tulburarea linistii publice.

Biden l-a luat peste picior pe Trump la un eveniment de campanie. Cu ce crede președintele american că-și tratează rivalul său părul VIDEO
Biden l-a luat peste picior pe Trump la un eveniment de campanie. Cu ce crede președintele american că-și tratează rivalul său părul VIDEO
Încântat de primirea entuziastă de care a avut parte miercuri, 24 aprilie, la un eveniment de campanie, Joe Biden și-a luat peste picior adversarul din cursa pentru prezidențiale. Biden l-a...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Elena Basescu, #fata lu tata, #campanie electorala, #alegeri europarlamentare 2009 , #alegeri europarlamentare 2009