Roberta Anastase: Adrian Nastase incearca sa isi blocheze dosarele in Parlament

Duminica, 31 Mai 2009, ora 20:54
1255 citiri
Roberta Anastase: Adrian Nastase incearca sa isi blocheze dosarele in Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat duminica, la Craiova, ca deputatul PSD Adrian Nastase nu face decat sa incerce sa-si blocheze dosarele in Parlament si ca e momentul sa afle ca nimeni nu mai presus de lege.

"Am inceput reforma in Justitie, dar aceasta reforma trebuie continuata si spun sa auda si Adrian Nastase lucrul acesta.

Cel care nu incearca decat sa isi blocheze dosarele in Parlament, trebuie sa stie si el ca in Romania nimeni nu este mai presus de lege. Si de asta noi ne vom ocupa", le-a spus Roberta Anastase simpatizantilor PD-L din Craiova.

Adrian Nastase a solicitat, pe 20 mai, conducerii Camerei, sa trimita cererea Procurorului General de reluare a votului in dosarul Zambaccian 1, catre Comisiile de Regulament si juridica pentru a se pronunta asupra inadmisibilitatii documentului, sustinand ca, legal, nu se poate relua procedura de vot.

Anastase, a mai spus, duminica, la Pitesti de aceasta data, ca PSD si PNL boicoteaza alegerile europarlamentare, intrucat si-au lansat candidatii pentru cele prezidentiale si le fac deja campanie, in loc sa vorbeasca despre teme europene.

"Celelalte doua partide (PSD si PNL - n.r.) boicoteaza aceste alegeri si sunt in campanie prezidentiala. Aceasta demonstreaza o lipsa de responsabilitate fata de Romania si fata de romani" a spus Roberta Anastase, la o intrunire electorala la Pitesti.

Presedintele Camerei Deputatilor l-a atacat si pe liderul PNL Crin Antonescu, cel care a vorbit vineri despre "pipitele" ajunse vedete.

"Nu pot sa nu sesizez o degenerare a discursului politic, observata la PNL si, in mod special, la liderul acestui partid.

Dincolo de dezamagirea mea personala, pe care o simt cand il aud vorbind pe Crin Antonescu, ca femeie, ca om politic, nu pot sa nu imi exprim solidaritatea cu celelalte femei care aleg cariera politica".

La randul lui, prim-vicepresedintele Theodor Stolojan a preluat ideea si a spus ca PD-L nu are cu cine sa intre in dezbateri in aceasta campanie electorala, deoarece nici PSD, nici PNL nu au platforma electorala.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Anastase dosare Nastase, #Anastase atac PSD , #alegeri europarlamentare 2009