Ziare.com

Alegeri europarlamentare 2014: Ce televiziuni vor difuza emisiuni electorale in campanie

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 20:36

   

Alegeri europarlamentare 2014: Ce televiziuni vor difuza emisiuni electorale in campanie
Nu mai putin de 70 de televiziuni centrale si locale si-au declarat intentia de a difuza emisiuni despre campania electorala pentru alegerile europarlamentare, in perioada de o luna dinainte de vot.

Printre acestea se numara atat posturi de stiri, precum Realitatea Tv, Digi 24, B1 Tv, Antena 3 sau Romania Tv, precum si posturi generaliste ca Antena 1, Prima Tv sau canalele muzicale Etno Tv si Taraf Tv, potrivit Mediafax.

Nasul Tv, The Money Channel, Neptun Tv, Look Tv sau Transilvania Live sunt alte posturi care si-au anuntat intentia de a difuza emisiuni electorale in campania dinainte de europarlamentare.

De asemenea, 84 de posturi centrale si locale de radio au anuntat ca vor difuza emisiuni electorale in campania pentru europarlamentare, printre acestea numarandu-se Europa FM si Realitatea FM.

Totodata, Televiziunea Romana si Radioul Public au misiunea publica de a difuza emisiuni electorale in campania dinainte de alegerile pentru Parlamentul European, din 25 mai.

Campania electorala la posturile de televiziune si radio va incepe pe 25 aprilie, la ora 00.00, urmand a se incheia pe 24 mai, ora 7.00.

O decizie a CNA din 20 martie prevedea ca posturile de televiziune si de radio care vroiau sa difuzeze emisiuni electorale aveau obligatia sa comunice intentia lor pana cel tarziu pe 8 aprilie.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1052 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor