Ziare.com

Deutsche Welle: Cel mai bun europarlamentar

de
Marti, 25 Martie 2014, ora 18:14

   

Deutsche Welle: Cel mai bun europarlamentar
Alegatorii din Romania trimit in Parlamentul European de la Strasbourg niste persoane despre care nu stiu cel mai adesea nimic.

Cine a fost cel mai activ si mai eficient europarlamentar roman? Intrebarea s-a pus pentru a justifica sau contesta o candidatura sau alta. Una dintre candidatele potentiale pretinsese ca are cele mai multe activitati, printre care se numarau si declaratiile politice facute in plen si care, de cele mai multe ori, nu aveau nicio legatura cu preocuparile grupurilor politice din PE, scrie Deutsche Welle.

Rivalii au avut grija sa arate ca adevarata activitate parlamentara sta in cu totul altceva - si anume in numarul de rapoarte depuse. In procesul legislativ, raportorul joaca rolul initiatorului, avand intreaga raspundere a argumentarii si prezentarii documentului. Asadar, cine a depus cele mai multe rapoarte ar fi cel mai de nadejde si eficient parlametar.

In realitate, lucrurile nu stau neaparat asa.

Citeste mai mult despreCel mai bun europarlamentar pe Deutsche Welle.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1872 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Cine a fost cel mai activ si mai eficient europarlamentar roman?"

Io cred ca Jiji_Oaie a fost!!

 

ce-i redactore , te-a taiat cufureala inainte sa termini

articolul si n-ai mai apucat sa deschizi goagal
translate ?

TrebE süspans ...

Las'ca afli in episodu' urmator..

Pai am fost anuntati de propaganda basista...

...ca cea mai prolifica a fost EBA....a facut nu mai stiu cite oua vopsite gata de Paste, a adus Romaniei numai laude si a invatat sa zica Bonjour!

 

si a invatat sa zica Bonjour!

... si jiotem!

Evaluare

In media, dupa ce au fost verificati demnitarii din Romania si s-a constatat ca acestia sunt foarte relaxati, a fost testat daca faptul ca ceea ce, in perioada recenta, a devenit caracteristica ADN-ului politicianului roman, se pastreaza si in afara teritoriului national. Criteriile de evaluare sunt diferite, intr-adevar,dar rezultatele sunt aceleasi.

http://www.romaniatv.net/tag/alegeri-europarlamentare-2014_129588

 

Cel mai cel!

Nu surprinde pe nimeni faptul ca romanii aleg oameni despre care, in cele din urma, declara ca nu sunt reprezentativi. Chiar nu sunt, dar asta este o chestiune de responsabilitate pe care trebuie sa si-o asume. Dar daca ajungem la modul in care romanii isi asuma lucruri. Cel mai mult imi place ca, in sfarsit, se concretizeaza o forma a ceea ce inseamna a fi, intr-adevar, un bun europarlamentar, dincolo de ceea ce se vehicula, evident, fara acoperire, in Romania.

http://www.romaniatv.net/tag/alegeri-2014_234518

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor