Ponta se lauda cu candidatii PSD-UNPR-PC la europarlamentare - Ce le-a urat

Sambata, 22 Martie 2014, ora 13:12
3185 citiri
Ponta se lauda cu candidatii PSD-UNPR-PC la europarlamentare - Ce le-a urat

Victor Ponta, liderul social-democratilor, s-a laudat, sambata, cu lista candidatilor aliantei PSD-UNPR-PC la alegerile parlamentare, care vor avea loc pe 25 mai.

"Sunt foarte bucuros, alaturi de colegii mei, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, in calitatea noastra de lideri politici ai aliantei electorale PSD-UNPR-PC, sa fim azi la momemntul depunerii candidaturilor si vreau sa spun ca ne mandrim cu toti candidatii, nu e o lista oarecare, din primii cinci trei sunt doamne care cred ca ne vor reprezenta cu mare cinste si onoare, avem europarlamentari cu experienta, dar si tineri care vor face parte din PE pentru prima oara si o vor face foarte bine, vreau doar sa spun ca pentru noi e extrem de important ca dupa 25 mai vocea Romaniei sa fie reprezentata in PE mult mai puternic decat in ultmii 5 ani.

In primul rand, ei vor fi parlamentari ai Romaniei, apoi social-democrati, vor vorbi de bine de tara noastra, niciodata de rau, vor sustine interesele noastre nationale si politice in cadrul PE si o vor face cu foarte mare demnitate si cinste. Nu pot decat sa le urez succes total si sa spun nu doar ca avem cea mai buna lista de candidati, ci si cea mai buna alianta electorala. Din partea noastra, va fi o campanie electorala pozitiva. Sunt sigur ca vom fi pe primul loc", a precizat Ponta.

Mai mult, el a dat asigurari romanilor ca daca vor intra in PE, candidatii aliantei PSD-UNPR-PC nu se vor comporta ca "cele doua tate europene" care se cearta intre ele, referindu-se la Elena Basescu si Monica Macovei.

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a depus listele candidatilor la Biroul Electoral Central, sambata, fiind prima formatiune care face acest lucru. Liderii sai spera sa obtina cel putin 35% din voturi la scrutinul ce va avea loc peste doua luni.

Lista candidatilor aliantei este deschisa de Corina Cretu, iar printre alte nume incluse se numara Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Daciana Sarbu, Catalin Ivan, Damian Draghici, Maria Grapini, Victor Bostinaru si Ioan Mircea Pascu.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Ponta candidati europarlamentare, #Ponta alegeri europarlamentare , #alegeri europarlamentare 2014