(P) PSD 2.0. Haituit si disperat, Liviu Dragnea si gasca au pornit "jihadul" impotriva romanilor

Publicitate electorala
Joi, 16 Mai 2019, ora 07:36
43966 citiri
(P) PSD 2.0. Haituit si disperat, Liviu Dragnea si gasca au pornit "jihadul" impotriva romanilor

PSD-ul a ajuns intr-o situatie disperata la mijlocul campaniei electorale pentru europarlamentare. Iar cand pesedistii se simt incoltiti, apeleaza la tactica deja patentata: minciuni, dezinformari, delir public.

De parca nu erau suficiente temele parazite ale campaniei PSD: europenii haini, statul paralel, tomata romaneasca, patriotismul de fatada si victime plasmuite. Pusi in fata furiei oamenilor in toata tara, PSD si Liviu Dragnea trec la urmatorul nivel: derbedeii drogati cu ochii injectati. Este clar ca Dragnea resimte o escaladare a tensiunii publice si incearca prin toate mijloacele o demobilizare masiva pentru ziua votului.

Mai grav este faptul ca Liviu Dragnea pune in miscare in demersul sau abject si institutii ale statului roman, transformate in buzduganul politic al PSD. Marti, intr-o conferinta de presa la Oradea, ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca structurile ministerului vor face o evaluare serioasa a protestelor la adresa PSD-ului desfasurate in toata tara in campania electorala. Ea a mai declarat ca cei abilitati "vor face demersul legal de a se sesiza din oficiu, de a sesiza parchetul competent deoarece este evident pentru toata lumea ca au depasit planul contraventional si au trecut in cel penal".

Aceste afirmatii ale ministrului de Interne vin dupa ce Liviu Dragnea a atacat protestatarii la un post de televiziune afirmand despre acestia ca sunt drogati.

Prezenta mica la vot - victorie mare pentru PSD

Nu e niciun secret ca o prezenta mica pe 26 mai, similara cu cele de la celelalte alegeri europarlamentare, avantajeaza Partidul Social Democrat. Crescendoul inregistrat in ultimele zile in presiunea publica este exact lucrul de care ei nu au nevoie. Mai mult, cu cat se vorbeste mai putin despre temele europene de campanie, cu atat mai bine pentru PSD, mai ales ca multe dintre ele ii deranjeaza.

Cel mai elocvent exemplu este iritarea evidenta afisata de candidatii PSD-ALDE din dezbaterile de campanie, cand li se spune ca au fost renegati de propriile familii politice din Europa. O alta tema evitata la maximum de pesedisti este cea legata de cresterea preturilor, de inflatia galopanta, de majorarea ratelor la banci sau preturile record ale combustibililor.

Disperarea PSD si a lui Liviu Dragnea vine si pe fondul noului front de lupta deschis de presedintele Klaus Iohannis, mai ales ca referendumul pe justitie pe care l-a initiat are legatura directa cu dosarele penale ale presedintelui PSD si ale prietenilor sai. Inevitabil, pana in ziua votului, tema justitiei va fi adusa in prim-planul agendei publice, o alta bomba cu ceas aflata in curtea PSD.

Materiale "otravite" mincinoase - "antidotul" PSD pentru Iohannis si PNL

Rezultatul? Masinaria PSD de propaganda mincinoasa s-a pus in functiune. Rares Bogdan, primul pe lista PNL pentru europarlamentare, acuza PSD-ul ca a depasit orice limita referindu-se la un ziar tiparit de ei in care presedintele Klaus Iohannis este comparat intr-o ilustratie cu Hitler si acuzat ca blocheaza lucrurile "minunate" pe care Guvernul vrea sa le ofere romanilor.

La debutul campaniei, PSD a distribuit prin intermediul Postei Romane un alt material manipulator in care erau prezentate minciuni despre o viitoare guvernare a PNL. Disperarea si panica au facut ca, pe toata durata primei jumatati a campaniei pentru europarlamentare, opinia publica sa fie invadata de abuzurile si derapajele PSD - au refuzat prin primarii lor acordarea de autorizatii pentru mitingurile PNL, au adus cu forta la adunarile lor electorale elevi si angajati din sistemul de stat, sub amenintarea represaliilor.

Toate acestea creioneaza un PSD terifiat de perspectiva unei prezente masive la votul pentru europarlamentare si la referendumul pe Justitie initiat de presedintele Klaus Iohannis. La acest moment, toate datele arata ca tendinta, confirmata si de cercetari sociologice, este catre o prezenta mare la votul de pe 26 mai.

Sondajele, insa, sunt doar o fotografie de moment, care dau un potential electoral. Ele trebuie confirmate de prezenta directa la urne, cea mai importanta pentru a obtine victoria impotriva PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#alegeri europarlamentare, #europarlamentare 2019 , #alegeri europarlamentare 2019