PSD porneste masinaria de campanie: Dragnea a chemat azi liderii locali la Bucuresti

Luni, 01 Aprilie 2019, ora 07:22
9966 citiri
PSD porneste masinaria de campanie: Dragnea a chemat azi liderii locali la Bucuresti
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va avea, luni si marti, intalniri la Parlament cu liderii judeteni, in vederea continuarii discutiilor despre organizarea campaniei electorale nationale la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Florin Iordache a declarat ca in cele doua zile vor fi finalizate discutiile cu liderii PSD din toata tara. La intrunire, social-democratii din staff-ul national de campanie vor discuta despre strategia la alegerile pentru PE cu cei din conducerile judetene, fiind prezenti la Parlament si primarii de orase, a explicat Iordache.

Intrevederile social-democratilor vin dupa ce, joi, Liviu Dragnea si conducerea formatiunii s-au intalnit la Parlament cu primarii si presedintii de consiliilor judetene PSD din zona Nord-Est, Sud-Est si Sud Muntenia. Coordonatorul de campanie si trezorierul PSD Mircea Draghici declara atunci ca au mai fost sedinte de lucru cu responsabilii din teritoriu.

Draghici a mai spus ca in partid nu a fost luata inca o decizie referitor la organizarea unor mitinguri in tara ale PSD.

La finalul intalnirii de joi, Dragnea a anuntat ca Partidul National Taranesc Crestin Democrat si Partidul Ecologist Roman sustin lista PSD la europarlamentare. Liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, a precizat ca recomandarea partidului a fost ca pe lista PSD sa fie si preotul Cristian Terhes (acesta ocupa locul patru).

La randul sau, Danut Pop, presedintele PER, a spus ca sustine lista social-democratilor la europarlamentare, in schimb primind sustinerea PSD pentru unele proiecte, cum ar fi brand national Dracula Park. El a salutat candidatura pe locul al doilea pe lista PSD a lui Carmen Avram.

Citeste si PSD confirma ca vrea sectii separate la europarlamentare si referendum. Ce prevede legea si cum a fost in 2009

PSD are pe lista, inregistrata la BEC, 43 de candidati la europarlamentare. Partidul deschide lista cu ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb, urmata de jurnalista Carmen Avram si senatorul PSD Claudiu Manda.

Campania electorala incepe pe 27 aprilie si se incheie pe 25 mai, ora 7.00. Alegerile europarlamentare au loc pe 26 mai.

Vezi si Cate mandate vor avea partidele din Romania dupa alegeri - estimarile Parlamentului European

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Dragnea campanie europarlamentare , #alegeri europarlamentare 2019