Alegeri locale 2012 Gafe si momente amuzante cu politicieni zapaciti

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 14:55
4247 citiri
Alegeri locale 2012 Gafe si momente amuzante cu politicieni zapaciti

Alegerile de duminica, in care romanii isi desemneaza primarii si consilierii locali pentru urmatorii patru ani, nu au fost lipsite de momente amuzante.

Inca de la 07:00 dimineata, de la deschiderea urnelor, candidatul PDL la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana, s-a prezentat la urne insotit, bineinteles, de Adriana Bahmuteanu.

Sotia pedelistului, care a adoptat o tinuta extrem de colorata, le-a spus jurnalistilor ca nu are emotii in legatura cu rezultatul votului.

Alegeri Bucuresti 2012

Totusi, Bahmu, asa cum a numit-o presa mondenda, a fost tradata de propriile-i picioare: sotia lui Prigoana s-a impiedicat la intrarea in sala de votare.

Alegeri locale 2012 - Blaga a primit de doua ori acelasi buletin de vot

Seria de evenimente inedite a continuat cu un nou episod, de aceasta data avandu-l ca protagonist pe seful Senatului, Vasile Blaga. El a primit doua buletine de vot pentru alegerea primarului de sector. Pedelistul a inapoiat comisiei electorale, la iesirea din cabina, buletinul de vot in plus.

"Colegul de la sectia de votare mi-a dat doua, din greseala, nu intentionat, doua buletine de vot pentru primarul sectorului, si am returnat unul inapoi", le-a spus Blaga jurnalistilor.

Si colegul sau de partid, Theodor Paleologu, a trecut printr-o situatie amuzanta ... cel putin pentru presa. Candidatul PDL la Primaria Sectorului 1 a votat gresit pe un buletin si a cerut un altul, solicitarea fiindu-i aprobata.

La final, pedelistul a dat asigurari jurnalistilor ca nu avea cum sa nu se voteze tocmai pe el.

Alegeri locale 2012: Paleologu a votat gresit si a cerut un alt buletin

La scurt timp dupa ce a intrat in cabina de vot, Paleologu a iesit si a solicitat un nou buletin spunand ca a votat gresit. Buletinul respectiv a fost anulat de comisia de vot, procedura perfect legala, si i s-a inmanat apoi un altul, pedelistul votand din nou.

A urmat sefa PDL Bucuresti, Elena Udrea, care a intrat in cabina de vot cu telefonul mobil, gest interzis de o decizie a Biroului Electoral Central, care insa nu a precizat sanctiunea pentru incalcarea acestei prevederi.

Alegeri Locale 2012: Udrea a intrat in cabina de vot cu telefonul mobil

Nimeni nu a sesizat acest fapt, insa totul a fost filmat de camerele de luat vederi ale televiziunilor de stiri. Ba jurnalistii mai carcotasi s-au intrebat daca fostul ministru a vrut sa fotografieze buletinul de vot, pentru a le demonstra colegilor de partid ca i-a votat.

Si actualul edil al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost actorul unui episod inedit. A incercat sa faca o gluma cu o reprezentanta a presei, careia i s-a adresat cu "tristo". Jurnalista nu a gustat insa gluma, iar primarul a fost nevoit sa ii ceara scuze.

"Am incercat sa fac o gluma, nu imi iese mereu", s-a justificat el.

Gigi Becali a fost savuros si in ziua alegerilor. Presedintele PNG nu a mai avut rabdare sa intre in cabina de vot, la alegerile locale de duminica, asa ca a stampilat buletinele chiar pe masa membrilor comisiei, ceea ce este ilegal.

Alegeri Locale 2012: Gici Becali a votat la vedere, pe masa comisiei!

Alegeri locale 2012 - urmareste minut cu minut

Romanii cu drept de vot isi aleg primarii, consilierii locali, judeteni si presedintii de CJ. Sectiile de votare s-au deschis la ora 07:00 si se vor inchide la 21:00.

Noutatea acestui scrutin o constituie alegerea dintr-un singur tur a primarilor si singura exceptie, pentru ca alegatorii sa fie chemati din nou la urne, este situatia in care doi candidati vor obtine acelasi scor. In acest caz, vor fi organizate din nou alegeri pe 24 iunie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#momente amuzante alegeri, #politicieni alegeri Becali Udrea , #Alegeri Locale 2012