Blaga: "Negoita-fals" nu-l va bate pe "Negoita-original"

Joi, 07 Iunie 2012, ora 08:44
4365 citiri
Blaga: "Negoita-fals" nu-l va bate pe "Negoita-original"
Foto: Arhiva

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, seful campaniei PDL pentru alegerile locale, este convins ca partidul sau va castiga primariile in Sectorul 3 si Sectorul 6 din Capitala, pariind, totodata, pe o victorie a lui Emil Boc la Cluj.

Blaga a comentat, la Romania Tv, si sondajele care il claseaza pe candidatul USL la Primaria Sectorului 3, Robert Negoita, pe primul loc, apreciind ca aceste sondaje nu sunt reale si "Negoita-original" il va devansa pe "Negoita-fals".

"Vom castiga Primaria sectorului 3. Am vazut o analiza de la simplu la dublu - Robert Negoita fata de Liviu Negoita. Ce s-a intamplat ca acesta sa fie scorul? Pe de o parte, un primar care in 8 ani a schimbat complet sectorul trei si oamenii il apreciaza. De cealalta parte, un domn cu 46 de milioane datorii la stat, negru pe alb, toata lumea stie, fiscul spune (...) si care are cea mai opulenta campanie", a mentionat seful Senatului.

Alegeri Locale 2012

De asemenea, in opinia pedelistului, asemanarea de nume dintre Liviu Negoita si Robert Negoita nu va fi in detrimentul candidatului PDL.

"Eu nu cred ca bucurestenii vor face confuzie intre original si copie. Sunt convins ca bucurestenii din sectorul 3 stiu cine este Liviu Negoita. Este adevarat ca Liviu nu a fost foarte prezent pe televiziuni, dar a fost prezent in sector. (...) Acolo unde aspira domnnul Negoita-fals, Robert, la functia de primar de la original, si pana la urma primar este celalalt... de ce nu participa la o dezbatere?", a continuat Blaga.

Acesta s-a aratat convins ca democrat-liberalii vor castiga si Primaria Sectorului 6.

Alegeri Bucuresti 2012

"PDL va castiga primariile in sectoarele 3 si 6. Nu il vad pe domnul Rares Manescu nicicum. Nu are nici un program. Cinci enunturi simple, parca ar fi domnul Ponta la Guvern, domnul Manescu la sectorul 5: enunturi, enunturi, enunturi. (...) Vom castiga cele doua sectoare. Nu ca nu m-as bucura sa avem succes si in celelalte sectoare. Cred ca organizatia Bucuresti isi va atinge obiectivele", a conchis Blaga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Blaga Negoita originar fals, #Negoita candidat Secto3, #alegeri locale Bucuresti Negoita , #Alegeri Locale 2012