Dragos Frumosu acuza un complot PNL-PSD pentru a-l sustine pe Ontanu la locale

Joi, 06 Septembrie 2012, ora 23:06
2745 citiri
Dragos Frumosu acuza un complot PNL-PSD pentru a-l sustine pe Ontanu la locale
Foto: Agrias

Candidatul USL sector 2 la alegerile locale, Dragos Frumosu, a declarat joi ca a fost "tradat" la locale de liderii organizatiilor locale ale PNL si PSD care au negociat in campanie cu adversarul lor, Neculai Ontanu, si "au facut totul pentru a frana" campania propriului candidat.

"Am fost trimis intr-o lupta murdara, tradat chiar de oamenii care m-au aruncat acolo", sustine Frumosu.

Fostul candidat USL spune ca presedintele interimar al PNL Sector 2, Adrian Neacsu, "impreuna cu alte persoane din organizatie si din conducerea PSD Sector 2 au facut totul pentru a frana permanent campania noastra, pentru a crea o confuzie intre candidatul Dragos Frumosu si USL, alianta din partea careia am candidat".

"Precizez pentru o mai buna clarificare, ca si dupa alegeri, presedintii celor doua organizatii ale sectorului 2 - PSD si PNL - au negociat cu actualul primar Neculai Ontanu pentru interese personale", adauga Dragos Frumosu. El a precizat ca batalia electorala a fost "voit pierduta".

Frumosu a mai declarat ca a fost sprijinit in campanie "doar de fatada" si ca de fapt nu s-a dorit asocierea numelui sau cu USL, in schimb s-a incercat sa se induca ideea ca edilul Neculai Ontanu e sustinut de PSD.

"Nu am fost sprijinit, cel putin asa consider eu si toti cei care au facut campanie pentru mine, asa cum trebuie, am fost destul de intarziat cu tot ce inseamna campanie vizuala, nu am avut bannere decat o saptamana, iar corturi - in care se poate lua legatura direct cu oamenii - am avut doar trei zile.

Am simtit ca numele meu nu s-a dorit sa fie asociat cu USL, iar imaginea dlui Ontanu era promovata in unele afise in asa fel incat sa se induca o confuzie ca dansul e sustinut de PSD", a declarat Frumosu.

El a adaugat ca nimeni din conducerile din sectorul 2 ale PNL si PSD nu a vrut sa recunoasca acest lucru.

"Erau niste chestii facute de fatada", s-a referit Frumosu la actiunile de campanie ale USL pe numele sau. Singurii care l-au sustinut in campanie au fost, adauga Frumosu, presedintele demis al PNL sector 2, Dan-Cristian Popescu, TNL sector 2, OFL sector 2 si "unii seniori", cu sustinerea carora a luat un procent "destul de bun". "Ce s-ar fi intamplat daca cu totii aratau daruire si dorinta de castig?", se intreaba Frumosu.

Indignarea USL

In replica, USL sector 2 transmite ca "a luat la cunostinta cu indignare de continutul calomnios si neadevarat al scrisorii deschise semnate de Dragos Frumosu", fostul candidat la primaria sectorului.

"Campania dlui Frumosu a fost sustinuta exclusiv de catre formatiunile politice componente ale USL, demersul, greu de explicat intr-o logica normala, al fostului candidat fiind dovada unor influente venite din partea celor evidentiati de acesta ca fiind singurii lui sustinatori in campania electorala", se arata intr-un comunicat de presa.

Edilul UNPR al sectorului 2 din Capitala, Neculai Ontanu (ex-PSD), a castigat un nou mandat la alegerile locale din iunie in fata lui Dragos Frumosu, candidatul sustinut de USL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dragos Frumosu tradare USL, #Frumosu locale candidatura tradare, #Frumosu Ontanu USL tradar , #Alegeri Locale 2012