Fostul om al PSD la 6, despre partid: "Da-i in mortii lor!" - Ce spune de frauda la vot (Video)

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 15:38
7540 citiri
Fostul om al PSD la 6, despre partid: "Da-i in mortii lor!" - Ce spune de frauda la vot (Video)

Stefan Florescu, candidat independent la Primaria Sectorului 6 si pana acum cateva zile cel pe care PSD il sustinea pentru aceasta functie, apare intr-o inregistrare facuta cu camera ascunsa, in care vorbeste extrem de vulgar la adresa membrilor filialei social-democrate de acolo si spune ca ii va "executa".

Mai mult, Florescu discuta, in filmuletul difuzat de OTV, despre ce pare a fi, foarte clar, o mituire a alegatorilor. Cand interlocutorul sau ii spune ca "vine fraierul de la vot cu proba, poza cu telefonul", Florescu raspunde "da, ma, da. Nu e problema".

Ii da in morti, familie si ...altele

Stefan Florescu ii raspunde foarte "colorat" celui cu care discuta despre candidatura sa si care e si cel care l-a inregistrat cu camera ascunsa.

Ce voiam sa zic, de astia din PSD, de la Sectorul 6, stii ca sunt pe mana cu Poteras?, ii spune acesta, la care Florescu replica "Da-i ma in mortii lor! Da-i in p..a mea! Da-i in familia mea! Niste nerozi, da-i in p..a mea!".

Ulterior, el spune si ca nu vrea sa se certe cu "bagabontii" astia, intrucat nu vrea sa se certe astfel cu liderul PSD, Victor Ponta.

"Ce se intampla...nu vreau sa dau in prostii astia ai nostri, stii, ca da-i in ... afla vreodata si stau sa ma cert cu Ponta degeaba pentru bagabontii astia! Astia-i execut eu cum stiu eu, dupa aia! Dar in astialalti, in adversari, sa vedem...lasa sa se anunte", a completat fostul presedinte al PC Sector 6.

Si mai tarziu, el ia din nou in vizor PSD, spunand: "Nu, tati, lasa-i, da-i in p... mea. Lasa sa termin eu cu ei, ii iau eu la rand dupa aia, cu pietre".

Cand iese fraierul de la vot..

Sa-mi dai un om de-al tau, merge cu mine, cand iese fraieru' de la vot si ne arata proba, face poza cu telefonul, sa le dam ce le dam, ii cere cel care l-a inregistrat pe Florescu si care spune ca vor da un milion de om.

Candidatul independent nu se dezminte si raspunde "Da, ma, da, nu e problema, e rezolvata, da!"

Florescu tine sa arate ca e un om foarte corect, daca nu in legatura cu alegerile, macar in legatura cu partenerii de "combinatii".

"Tati, sunt atat de corect, incat nu realizezi tu cat sunt eu de corect. Eu n-o sa te ard pe tine niciodata (...) Daca vrei sa mananci o paine cu mine, fii corect cu mine, manca-ti-as sufletul!", afirma el.

Oprescu e cu el, nu cu USL

Stefan Florescu mai spune, in aceeasi inregistrare, ca e in intelegere cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, cei doi urmand chiar sa aiba un sediu comun de campanie. El spune ca nu va iesi cu "seful" barbatului cu care discuta, despre care nu e clar cine e.

"Nu, tati, ies si cu sefu', am vorbit, dar ies cu Oprescu!(...) Cu Oprescu...cu Ponta n-am treaba (...) Cu Oprescu imi fac sediu comun, mare, de campanie", afirma independentul de la Sectorul 6.

Daca e adevarat ce spune Florescu, inseamna ca Sorin Oprescu, desi e candidat independent sustinut de USL, nu sprijina, la randul sau, candidatul USL la Sectorul 6, Rares Manescu de la PNL.

Ziare.com a incercat sa-l contacteze, prin telefon sau SMS, in mai multe randuri, pe Stefan Florescu pentru a comenta inregistrarea aparuta, insa nu a primit niciun raspuns.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Stefan Florescu injuraturi PSD, #Florescu inregistrare OTV , #Alegeri Locale 2012