Iasi: Edil batut de candidatul USL la Primarie

Luni, 21 Mai 2012, ora 09:29
3326 citiri
Iasi: Edil batut de candidatul USL la Primarie
Foto: Arhiva

Primarul localitatii iesene Butea, Costel Nastase, sustine ca a fost lovit cu pumnii de candidatul PSD la primarie, la un miting electoral al social-democratilor din localitate, edilul fiind transportat cu ambulanta la spital.

Costel Nastase, care nu mai candideaza pentru un nou mandat la primaria comunei Butea, a declarat ca a fost invitat de candidatul PSD la primaria din localitate, Iosif Bejan, pentru a participa duminica dupa-amiaza la mitingul acestuia.

Alegeri Locale 2012

"M-am dus si am fost invitat de candidatul PSD sa iau cuvantul. Am spus cateva vorbe, iar dupa aceea Bejan m-a luat la bataie. M-a lovit cu pumnii in cap. Au intervenit oamenii, ca altfel nu stiu cum se termina", a declarat primarul Costel Natase.

El a adaugat ca a fost luat cu ambulanta si dus la centrul medical din Targu Frumos, pentru investigatii.

"Eu nu mai candidez, am renuntat. Probabil ca deranjez pentru ca sprijin un candidat de la UNPR. Am fost amenintat de diverse persoane din comuna ca imi vor da foc la casa si ca membrii familiei vor avea probleme. In prezent sunt in spital pentru investigatii medicale. Sper sa nu fie ceva grav. Voi scoate si certificat medico-legal", a afirmat Nastase, care in 2008 a candidat la functia de primar pe listele PDL.

Edilul din Butea a mai spus ca va face o plangere penala la Parchet impotriva candidatului PSD.

Alegeri Iasi 2012

In replica, Iosif Bejan, candidatul PSD la primaria comunei iesene Butea, spune ca nici nu l-a atins pe primar si ca acesta "joaca teatru".

"Ce sa se intample, nu s-a intamplat nimic. El spune ca l-am batut, dar nu l-a atins nimeni. Nu stiu ce a cautat la miting, ca nu l-am invitat. A vrut sa strice actiunea noastra. Sa aduca un certificat medical ca e lovit sau macar zgariat", a afirmat Bejan.

Intrebat de ce primarul Nastase a fost luat totusi de ambulanta, Iosif Bejan a raspuns: "Face teatru".

O echipa de politisti din Targu Frumos a mers la fata locului pentru cercetari.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#primar spital batut Iasi, #Costel Nastaste batut, #primar Iasi spital batut , #Alegeri Locale 2012