Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Protectia sociala, prioritatea administratiei Sectorului 3

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 15:11
1160 citiri
Protectia sociala, prioritatea administratiei Sectorului 3
Foto: Arhiva

La nivelul Sectorului 3, asigurarea unui inalt nivel al protectiei sociale reprezinta unul dintre principale obiective ale primarului in functie.

Astfel, administratia condusa de Liviu Negoita a implementat un sistem de servicii si prestatii sociale care sa acopere cat mai multe dintre nevoile cetatenilor. Infrastructura social-administrativa destinata a garanta implementarea acestor servicii insumeaza 55 de centre si institutii administrate de Primaria Sectorului 3, se arata intr-un comunicat PDL, remis Ziare.com.

Alegeri Locale 2012

O scurta trecere in revista a rezultatelor obtinute din implementarea acestor programe, enumera pentru perioada 2004-2012 prestatii sociale acordate celor 30.000 de persoane cu dizabilitati care-si au domiciliul in Sectorul 3, cat si servicii sociale de care au beneficiat 190.000 de copii si adulti: servicii de prevenire, de tip familial, de recuperare.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fara o infrastructura moderna, care insumeanza peste 200 de imobile si centre pentru ingrijire si plasament destinate copiilor, tinerilor si adultilor.

Alegeri Bucuresti 2012

Administratia Sectorului 3 acorda o importanta deosebita serviciilor de tip familial. Ca atare, peste 5000 de copii si adulti cad sub incidenta acestui tip de protectie social, cu servicii diverse, variind de la ingrijire la domiciliu, pana la centre de recuperare a copiilor bolnavi de autism, sau suferind de pe urma unor dizabilitati.

Mai mult, Primaria Sectorului 3 a oferit cazare in apartamente de tip familial si adaposturi de zi si noapte copiilor abandonati de parinti si fara adapost.

Toate aceste eforturi exceptionale garanteaza ca sectorul 3 are unul dintre cele mai bine puse la punct sisteme de protectie social si prevenire a saraciei.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#alegeri PDL protectie sociala, #protectie sociala sector3 PDL, #PDL alegeri locale , #Alegeri Locale 2012