Cine este candidatul PNL pentru Sectorul 6 si ce spune de un blat cu Mutu

Joi, 24 Martie 2016, ora 07:09
3247 citiri
Cine este candidatul PNL pentru Sectorul 6 si ce spune de un blat cu Mutu
Foto: Facebook/Razvan Mironescu

Deputatul Razvan Mironescu a fost nominalizat de filiala PNL din Sectorul 6 drept candidat la aceasta primarie.

Mironescu a declarat, miercuri, pentru News.ro, ca in sedinta filialei PNL Bucuresti de joi se va supune la vot aceasta propunere, iar votul final va fi dat de conducerea partidului, saptamana viitoare.

"A fost o decizie cu unanimitate de voturi, in Comitetul Executiv al filialei de la Sectorul 6, pentru nominalizarea mea ca si candidat la Sectorul 6", a spus Mironescu.

Deputatul Razvan Mironescu a precizat ca amanarea luarii unei decizii privind candidatul la Primaria Sector 6, de catre conducerea PNL, a avut ca motivatie faptul ca in sondajul intern al partidului de la inceputul lunii, "din motive care tin de specificul acestui sector al Capitalei", a iesit ca procent sub procentul partidului.

"Conducerea partidului a mai amanat un pic, au fost si alte variante care au fost masurate. S-a vazut ca am potentialul de crestere pentru a castiga primaria", a spus Mironescu.

Blat cu Mutu?

Deputatul PNL a raspuns si acuzatiilor venite din interiorul partidului, privind un "blat" cu contracandidatul sau, Gabriel Mutu, de la PSD.

"Este o acuzatie lipsita total de fundament. Suntem adversari politici, candidam pe acelasi post, cine ma cunoaste stie ca acest lucru este imposibil", a sustinut Mironescu.

El a adaugat ca nu intelege de ce criticii nu s-au gandit invers, anume ca Gabriel Mutu a facut o intelegere cu el, Mironescu precizand faptul ca Gabriel Mutu a intrat in politica la PNL Sector 6, in 2005, iar apoi a trecut la PLD, cu Valeriu Stoica si Theodor Stolojan, dupa care a fost in PDL si, in final, din 2011, s-a inscris in PSD.

Intrebat ce sanse are in competitia cu candidatul PSD, Razvan Mironescu a raspuns: "Prima sansa pentru ca Sectorul 6 este traditional de dreapta si am sprijinul primarului in functie".

Primarul absent Rares Manescu raspunde acuzatiilor de tradare si blat

Mironescu a mai mentionat ca decizia finala privind candidatura sa va fi luata martea viitoare, in sedinta Biroului Politic National al PNL.

Cel mai bun potential comparativ cu doua femei

Potrivit unor surse liberale citate de News.ro, conducerea PNL a realizat un nou sondaj de opinie, la Sectorul 6, pentru a masura potentialul mai multor liberali. Pe langa Razvan Mironescu, in sondaj au fost evaluate Adriana Saftoiu si deputatul Andrea Paul, in ideea de a nominaliza la acest sector o femeie.

Pe cine pun liberalii candidat pentru Sectorul 6: Adriana Saftoiu sau Andreea Paul?

In urma rezultatelor cercetarii sociologice, cel mai mare potential de crestere l-a avut Razvan Mironescu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Razvan Mironescu candidat PNL Sector6 , #alegeri locale 2016