Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Fostul primar interimar al Capitalei il paraseste pe Oprea pentru Basescu

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 14:48
2961 citiri
Fostul primar interimar al Capitalei il paraseste pe Oprea pentru Basescu
Foto: Facebook/Stefanel Dan Marin

Fostul primar interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a parasit UNPR pentru a se inscrie in Miscarea Populara.

Acesta a participat, sambata, la Colegiul National al formatiunii, unde a declarat ca isi propune sa ramana in admnistratia publica locala, afirmand ca sunt discutii cu privire la asumarea unei candidaturi, insa nu a fost luata nicio decizie inca.

Consilierul general UNPR Stefanel Dan Marin a fost desemnat primar interimar al Capitalei pe 15 septembrie, dupa ce a fost numit viceprimar in locul lui Cornel Pieptea (PNL), care a demisionat. Celalalt viceprimar, Dan Darabont (PSD), a anuntat ca partidul din care face parte nu face nicio propunere pentru postul de primar interimar, consilierii PSD fiind minoritari. Dupa desemnarea lui Marin primar interimar, Pieptea a ocupat din nou, interimar, pozitia de viceprimar lasata vacanta de cel dintai.

PSD si PNL pregatesc schimbarea primarului interimar al Capitalei: Stefanel Marin, acuzat ca e incompetent (surse)

Marin a fost demis prin votul consilierilor generali in luna noiembrie, in locul sau fiind desemnat liberalul Razvan Sava.

Primarul interimar al Capitalei a fost demis

Stefanel Dan Marin a intrat in atentia presei si dupa un episod controversat, cand a avut o reactie nervoasa intr-o discutie telefonica, injurand atunci cand un jurnalist i-a cerut opinia in legatura cu probleme de la RADET si cu furnizarea caldurii in Bucuresti, in aceasta iarna.

Reactie incredibila a primarului Capitalei in scandalul caldurii: "Baga-mi-as... "

Stefanel Dan Marin a fost contactat in noiembrie de un jurnalist Europa FM, care l-a rugat sa precizeze care este punctul sau de vedere in contextul in care RADET a anuntat din nou ca bucurestenii ar putea ramane fara caldura si apa calda in aproximativ o saptamana. "In acest moment nu se poate. Va rog frumos dupa-amiaza si, daca se poate, va raspund cu mare drag", a raspuns primarul.

Jurnalistul a insistat sa primeasca un raspuns, iar primarul l-a intrebat cum a motivat presedintele CA al RADET declaratia pe care a facut-o: "Si cum a motivat, domle, aceasta declaratie? Ca sunt si eu curios. (...) Acolo vorbim de un buget de investitii, nu vorbim de subventie pe care in momentul de fata au luat-o si in avans".

In momentul in care reporterul l-a rugat sa repete o informatie, precizand ca nu a inteles, primarul general interimar a raspuns printr-o injuratura, dupa care a inchis.

Stefanel-Dan Marin este consilier general din 2012, fiind ales pe listele PPDD, care din iunie 2015 a incheiat o fuziune prin absorbtie cu UNPR.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Stefanel Dan Marin intrat partid Basescu, #Stefanel Dan Marin candidat primarie , #alegeri locale 2016