Ziare.com

Alegeri parlamentare Cinci mandate pentru PSD+PC la Constanta

Luni, 01 Decembrie 2008, ora 18:45

   

Alegeri parlamentare Cinci mandate pentru PSD+PC la Constanta
Alianta PSD+PC a obtinut patru mandate de deputat si unul de senator cu peste 50% din voturile exprimate in colegiile uninominale din judetul Constanta, potrivit datelor finale comunicate de BEJ.

Biroul Electoral Judetean Constanta a finalizat, luni seara, centralizarea voturilor din toate cele 507 sectii de votare din judetul Constanta pentru alegerile parlamentare.

Loctiitorul BEJ Constanta, judecatorul Lucian Lica, a declarat ca rezultatele alegerilor parlamentare care urmeaza sa fie validate de Biroul Electoral Central arata ca, la Camera Deputatilor, Alianta PSD+PC a obtinut 47,80% din voturile valabil exprimate, PD-L 27,14%, iar PNL 14,86%. La Senat, Alianta PSD+PC a primit 51,37% din voturile constantenilor, PD-L 28,52%, iar PNL 14,88%, transmite NewsIn.

Loctiitorul BEJ Constanta a mai spus ca in cele zece colegii uninominale stabilite la nivelul judetului pentru Camera Deputatilor, peste 50% din voturi au obtinut Cristina Dumitrache (candidatul PSD+PC in colegiul 3 cu 57,97%), Martin Eduard (candidatul PSD+PC in colegiul 6 cu 54,75%), Matei Bratianu (candidatul PSD+PC in colegiul 7 cu 50,33%) si Manuela Mitrea (candidatul PSD+PC in colegiul 8 cu 59,48%).

Dintre cele patru colegii uninominale pentru Senat din judetul Constanta doar candidatul aliantei PSD+PC in colegiul 3, Alexandru Mazare, a obtinut 59,79%. Restul candidatilor au obtinut sub 50%, iar mandatele se vor stabili prin redistribuire.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1899 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor