Alegeri parlamentare Oana Niculescu Mizil l-a spulberat pe Becali

Luni, 01 Decembrie 2008, ora 09:03
4570 citiri
Alegeri parlamentare Oana Niculescu Mizil l-a spulberat pe Becali

Oana Niculescu Mizil, candidatul PSD pentru colegiul 20 din Bucuresti a obtinut, potrivit numaratorii paralele a partidului sau, 50.71 la suta din voturi, au declarat, pentru Ziare.com, surse din echipa ei de campanie.

Ceea ce inseamna ca micuta candidata a PSD-ului, care a avut in spate, in campanie, "masinaria" Vanghelie dar si o echipa de ziaristi, l-a spulberat pe Gigi Becali, contracandidatul sau. "Daca Dumnezeu vrea, voi fi deputat", afirma Becali la vot, ceea ce pare-se ca nu s-a intamplat.

Dupa ce n-a prea fost vazut prin Ferentari in timpul campaniei electorale, "razboinicul luminii" si-a schimbat in ultimul moment locul votului, alegand sa stampileze buletinul de vot la una dintre sectiile de votare din colegiul unde candida.

Potrivit exit-poll-urilor, PNG abia s-a apropiat de doua procente, la alegerile de duminica.

De cealalta parte insa, Oana Niculescu Mizil a avut o campanie agresiva, cu multe evenimente sociale si prezente in randul alegatorilor. S-a implicat in scolarizarea copiilor defavorizati, a adus vidanje pentru locuitorii Ferentariului.

Si, nu in ultimul rand, in timp ce Gigi Becali aparea pe micile ecrane vorbind despre Steaua, Oana Niculescu Mizil vorbea, tot la televizor, despre programele sale sau rolul femeii in politice.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Oana Niculescu Mizil, #Gigi Becali, #Ferentari, #rezultat, #alegeri parlamentare 2008 , #alegeri parlamentare 2008