Ziare.com

Alegeri parlamentare Vadim Tudor obtine doar 10,19% din voturi

Luni, 01 Decembrie 2008, ora 13:34

   

Alegeri parlamentare Vadim Tudor obtine doar 10,19% din voturi
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a obtinut 10,19% din voturi la Senat, ceea ce inseamna ca nu poate intra in Parlament, Sergiu Nicolaescu, candidatul PSD, a obtinut 30,79%, iar Cristian Topescu, din partea PNL, 23,14%, arata rezultatele dupa centralizarea de catre BEM a 95,51% din voturi.

Din partea Partidului Democrat Liberal, la Senat Cornelia Cazacu a obtinut 39,30%, Ionel Popescu 34,61%, Cristian Radulescu 48,32%, Razvan Ionescu 35,81% si Gheorgiu Udriste 24,10%, informeaza NewsIn.

Reprezentantul PSD-PC Razvan Theodorescu a obtinut 27,89%, iar Serban Nicolae 30,50%

Dida Dragan, candidat din partea Partidului National Liberal, a obtinut 11,07%, iar Serban Manescu, din partea aceluiasi partid, a obtinut 19,35%, potrivit rezultatelor partiale la alergerile parlamentare.

Pentru Senat, rezultatele partiale pe Bucuresti arata ca Vasile Blaga a obtinut 49,53% din totalul voturilor, Ioan Talpes 34,36%, Dan Voiculescu 44,88%, Ecaterina Andronescu 48,82%, Crin Antonescu 29,74%, Cristian Diaconescu 41,82% si Anca Boagiu 39,44%.

Biroul Electoral Municipal va oferi urmatoarele rezultate pentru alegerile parlamentare la ora 14.00.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3386 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Un rezultat prea bun pentru acest bolnav mintal!

Dar, in acelasi timp, suficient de prost, spre a-l indeparta, deplin si definitiv, sper, de Parlamentul tarii!
Pentru prima oara, avem un legislativ fara extremisti, fara circari, exceptand, desigur, pe prigoana_tomberon si altzi catziva strecuratzi, cine stie cum, pe listele altor partide!!

 

CEI CE SPUN ADVARUL NU SUNT CREZUTI!

Nici pe mine nu m-a crezut nimeni. Daca pui un popor sa aleaga intre "FIUL OMULUI" si un raufacator oarecare, ales vafi raufacatorul, si aceasta nu-i o greseala a poporului roman.

IDIOTUL

Cu Dida Dragan inainte (si noi pe la spatele ei)vom avea victorii multe.URAAAAA!Bravo PNL pe mina ta ai pirdut in multe colegii.
Cit despre CVT dute la culcare ca singur ti-ai pregatit CADEREA prin bosorogii si babele pe care le-ai tinut in PRM si pe care ii doare in cu-r ca nu mai intra in parlament ca saracii sint pregatiti sa intre in mormint.Daca acceptai tinerii azi erai in parlament ca tinerii luptau pentru viitorul lor.Dar tinerii nu acceptau timpeniile tale si calciiul tau pe cap.Dute la Base si stergel la cu-r poate i-ti da un loc de tucalar de noapte.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor