Candidatii din diaspora isi fac campanie pe Internet

Luni, 10 Noiembrie 2008, ora 08:03
1809 citiri
Candidatii din diaspora isi fac campanie pe Internet

Pe 30 noiembrie si romanii din diaspora isi vor putea alege parlamentarii care ii vor reprezenta in urmatorii patru ani.

Cei din Spania si Italia ii vor vota pe candidatii la colegiul Europa de Vest pentru Camera Deputatilor si pe candidatii la colegiul Europa- Asia pentru Senat, informeaza Adevarul.

In cazul in care nu stiti pe cine sa votati, un mijloc bun de informare ar fi Internetul. Cu noile tehnologii, cel mai bine se impaca social democratii.

Candidatul pentru Camera Deputatilor, Marian Popescu, se prezinta pe site-ul filialei din care face parte: www.psdbarcelona.es. Culoarea dominanta site-ului: rosul, sloganul: "Un emigrant pentru emigranti". Popescu are insa si blog.

Mai mult, pe site-ul Youtube exista un filmulet montat din afise de campanie, in care Popescu indeamna la votarea "Aliantei PSD+PC".

Candidatul PSD pentru Senat, Dan Marian Mocanu, are site-ul www.mocanu.it. "Bun gasit, sunt Marian Mocanu. Aici poti citi informatiile despre mine, despre proiectele cu diaspora si programul meu politic" este mesajul de intampinare. Sub el se afla o poza cu candidatul social-democrat intr-o gradina cu palmieri.

Printre comentarii politice, Marian Mocanu prezinta, cu poza, "povestea lui Cookie, un maidanez originar din Romania", gasit intr-un tomberon. Pe Youtube, poate fi ascultat Mocanu cu discursul de la lansarea candidaturii, alaturi de Mircea Geoana si Titus Corlatean.

Democratul William Brinza are site de campanie propriu-zis: http://www.williampdleuropa.eu/. Sloganul "Eu cu voi, ei cu ei" il parafreaza pe cel "de la centru" al partidului "Noi cu voi, ei cu ei".

Culoarea predominanta este portocaliul, caracterele- albastre, culorile PD-L. Afisul de campanie postat il infatiseaza pe actualul deputat de Prahova pe fond portocaliu, cu cravata portocalie si contine indemnul: "Voteaza William Brinza! Voteaza un prieten!".

Colegul sau de partid, candidat pentru Senat in colegiul Europa- Asia, Viorel Riceard Badea, nu si-a facut deocamdata nici site si nici blog.

Candidatii PNL, PNG, PRM si UDMR lipsesc de pe Internet

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Rețeaua de socializare TikTok, operată de gigantul chinez ByteDance, și-a extins portofoliul în Europa prin lansarea aplicației TikTok Lite în Franța și Spania. Noua versiune promite o...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#candidati, #diaspora, #Internet, #campanie , #alegeri parlamentare 2008