In pietele din Arad se impacheteaza produsele cu plase electorale

Duminica, 23 Noiembrie 2008, ora 14:38
838 citiri
In pietele din Arad se impacheteaza produsele cu plase electorale

Plasele de culoare portocalie si inscriptionate cu sigla partidului, impartite, duminica, in piata din orasul Santana, de cei din echipa de campanie a candidatilor PD-L in colegiul Nord din judetul Arad au fost folosite de comercianti pentru a ambala marfa vanduta.

Inca de la deschiderea pietei, cei din echipa de campanie a candidatilor PD-L la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, Iosif Matula pentru Camera Deputatilor si Aurel Ardelean pentru Senat, au intrat in piata din orasul Santana, unde au distribuit plase de plastic, chibrituri si pliante cu cei doi candidati, transmite NewsIn.

Comerciantii care vand in piata din Santana i-au abordat pe cei care distribuiau materialele de campanie, cerandu-le plase cat mai multe. Dupa ce le primeau, vanzatorii le asezau pe mesele pe care era expusa marfa, iar in momentul in care un client achizitiona un produs, acesta era ambalat in plasele portocalii cu sigla PD-L.

"Pe noi nu ne intereseaza campania lor electorala. Acum toti vin si ne promit salarii si pensii mari. Noi stam aici in piata ore intregi pentru a ne castiga existenta. Macar atat sa profitam si noi comerciantii de pe urma lor (politicienilor - n.r.). Le luam plasele si le folosim sa ambalam ce vindem. Nu o facem in scop electoral", a spus un comerciant aflat duminica in piata din Santana.

Cumparatorii nu s-au aratat deranjati ca primesc marfa in plase inscriptionate cu sigla unui partid si au spus ca "nu sunt de calitate".

"Mai bine bagau ceva in ele"

"La cat de fragile sunt ma bucur ca ajung cu cumparaturile la masina. Nu cred ca voi determina vreun om din aceasta piata sa voteze cu partidul de pe plasa. Stiu oamenii pe cine sa voteze, daca vor sa mearga la alegeri", a afirmat Raul Stanescu.

Mai multi dintre cei care au primit plasele au spus ca era mai bine daca "bagau si ceva in ele". Cei de la PD-L au spus ca ofera plase goale, deoarece legea electorala nu permite impartirea de produse catre electorat.

Cei de la PD-L au impartit plase portocalii inscriptionate cu sigla partidului si vineri in piata din comuna aradeana Simand.

Si aici, comerciantii au profitat si au ambalat marfa vanduta in aceste plase. De asemenea, pe langa pliantele oferite celor din piata, simandanii au primit chibrituri, pe cutii fiind aplicate imagini cu primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, si Teodor Stolojan, pe o parte, iar pe cealalta parte cu candidatii PD-L din colegiul Nord al judetului Arad.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#plase, #Piata, #Santana, #PDL, #cadouri electorale, #ambalat, #produs , #alegeri parlamentare 2008