Matilda Pascal Cojocarita si Valeria Peter Predescu nu pot canta in campanie

Vineri, 07 Noiembrie 2008, ora 16:40
2630 citiri
Matilda Pascal Cojocarita si Valeria Peter Predescu nu pot canta in campanie

Interpretii de muzica populara, care sunt angajati ai Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, risca sa isi piarda slujbele daca apar in spectacole electorale, a declarat, vineri, presedintele CJ, Liviu Rusu.

Presedintele CJ a declarat ca nu vrea sa implice institutia pe care o conduce in "lalaiala" electorala, informeaza NewsIn.

Ordinul ii vizeaza pe membrii ansamblului "Dor Romanesc", dar si pe interpretii Matilda Pascal Cojocarita, Alexandru Pugna, Domnica Dologa, Ioan Dordoi, Mirela Petrus, Ioachim Span, Felix Galan, Cristina Retegan, Anuta Motofelea si Nicolae Cioanca, si pe instrumentistii ansamblului, in total 16 persoane.

"Daca vor sa cante, nu au decat, dar vor inceta orice colaborare cu noi", a spus Liviu Rusu, care a adaugat ca regula e valabila si pentru solista Valeria Peter Predescu, candidata din partea PNG pentru un fotoliu de senator.

Contactat telefonic, maestrul violonist Stefan Cigu, seful orchestrei "Dor romanesc", cu care colaboreaza, printre altii artistii Matilda Pascal Cojocarita si Alexandru Pugna, a declarat ca a fost suprins de decizia luata de presedintele CJ.

"E prima oara cand ni se spune ca nu avem voie sa cantam. Asta este! Am fost solicitatti de mai multa lume, dar le-am spus ca nu avem voie. Cantam si noi la festivaluri, la ce-o fi", a declarat Stefan Cigu.

Valeria Peter Predescu, candidat din partea PNG pentru un fotoliu de senator in Colegiul numarul 2, a declarat ca va respecta dispozitia presedintelui CJ.

"Eu nici nu o sa cant fiindca mi-am facut campanie in ultimii 40 de ani de cand sunt artista. Nu am eu bani pentru adus orchestre si nu ma afecteaza decizia celor de la CJ", a declarat Valeria Peter Predescu.

Interpretul de muzica populara Alexandru Pugna, angajat al Ansamblului "Dor romanesc", a declarat, vineri, ca presedintele CJ ii poate interzice sa participe la intruniri electorale in timpul serviciului, dar nu si in afara orelor de program.

Maestrul Stefan Cigu, seful orchestrei, este membru PD-L. Valeria Peter Predescu este membru PNG si chiar candidat pentru un fotoliu de senator. Cum sa nu cante in campania ei?", a spus Alexandru Pugna.

In calitate de interpret de muzica populara, Pugna a declarat ca nimeni nu ii poate ingradi dreptul de a-si manifesta pareferintele politice.

Actrița de filme pentru adulți, alături de soldați ucraineni care au suferit amputații VIDEO
Actrița de filme pentru adulți, alături de soldați ucraineni care au suferit amputații VIDEO
Iulia Seniuk, alias Josephine Jackson, este o actriță de filme pentru adulți ucraineană care a adunat peste 200 de milioane de vizualizări pe platformele dedicate. Ea a devenit ambasadoare...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Matilda Pascal Cojocarita, #Valeria Peter Predescu, #cantec, #candidati, #campanie , #alegeri parlamentare 2008