PD-L acuza PNL ca face instructaj politic presedintilor sectiilor de votare (Video)

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, ora 17:38
2011 citiri
PD-L acuza PNL ca face instructaj politic presedintilor sectiilor de votare (Video)

Dupa ce primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a sesizat BEM ca trei presedinti de sectii de votare si un vicepresedinte au fost chemati la sediul unui partid politic de pe Aviatorilor pentru instructaj politic, PD-L acuza ca acest fapt ar periclita corectitudinea alegerilor in sectorul 1 al Capitalei.

Andrei Chiliman a "alertat" Biroul Electoral Municipal asupra faptului ca trei presedinti si un vicepresedinte de sectie de votare din Sectorul 1 al Capitalei au fost chemati la sediul unui partid politic de pe Aviatorilor ca sa fie instruiti politic. In urma acestei informatii PD-L acuza PNL-ul de frauda electorala.

"Primarul Chiliman a sesizat BEM ca trei presedinti de sectii de votare au fost chemati la PNL. Va reamintim ca acestia trebuie sa fie impartiali. Chiliman se declara ingrijorat de modul cum se vor desfasura alegerile in sectorul 1.

Plangerea a fost trimisa prefectului Capitalei care nu a tinut cont de propunerea lui Andrei Chiliman, fapt care arata ca este si el implicat si a numit alte persoane decat cele pe care le propusese primarul sectorului 1", a declarat Marian Zlotea (foto), membru PD-L.

Contactat de Realitatea TV, primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a precizat ca domnul Zlotea "le potriveste, dar nu le nimereste". Acesta a mentionat ca a auzit ca este vorba de sediul unui partid, dar nu l-a interesat despre ce este vorba. El a sesizat BEM-ul asa cum era normal.

"Am sesizat BEM-ul sa ia masurile pe care le crede de cuviinta. Este vorba de trei presedinti de sectii de votare si de un vicepresedinte care au fost instruiti la un partid politic care are sediul in Aviatorilor", a declarat Andrei Chiliman.

Unul dintre candidatii PNL la Camera Deputatilor in colegiul 1, din Sectorul 1 al Capitalei, este Bogdan Olteanu, coleg de partid cu primarul Andrei Chiliman.

Olteanu vrea alegeri corecte

Bogdan Olteanu, candidat PNL la Camera Deputatilor, in sectorul 1, a declarat ca nu stie despre ce este vorba si I se pare ciudat ca toate scandalurile electorale se intampla in acest colegiu.

Presedintele Camerei Deputatilor s-a declarat deranjat "foarte tare acest lucru". Intrebat ce parere are despre denuntul a fost facut de un coleg de partid, Andrei Chiliman, Olteanu a declarat ca el spera ca "colegii lui respecta legea" pentru ca isi doreste alegeri corecte.

"Ma intereseaza ca cetatenii sa decida. Nu ma intereseaza presedintii sectiilor de votare. Eu nu ma ocup decat de pregaterea reprezentantilor membrilor sectiilor de votare din PNL. Eu campania electorala mi-o fac in casele oamenilor si nu in sediul PNL asa ca nu stiu ce s-a intamplat acolo. Ca sa nu mai existe nicio suspiciune aceste persoane sa se retraga de indata si sa fie numite alte persoane", a mai spus Olteanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce merge Iohannis în Coreea însoțit de Arafat, Burduja, Odobescu și Tîlvăr: “Există potenţial şi interes reciproc de colaborare”
De ce merge Iohannis în Coreea însoțit de Arafat, Burduja, Odobescu și Tîlvăr: “Există potenţial şi interes reciproc de colaborare”
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#instructaj, #politic, #Andrei Chiliman, #PNL, #Marian Zlotea, #presedinte, #sectie, #votare , #alegeri parlamentare 2008