Prigoana nu mai are afaceri, face politica 8 ore pe zi

Marti, 25 Noiembrie 2008, ora 14:21
3139 citiri
Prigoana nu mai are afaceri, face politica 8 ore pe zi

Candidatul PD-L la alegerile parlamentare din Colegiul nr.15 al Capitalei la Camera Deputatilor, Silviu Prigoana, este convins ca nu are niciun contracandidat puternic.

"Daca nu ai contracandidat, ce campanie grea sa ai? Concurez singur, ar fi culmea sa ies pe locul doi. Contracandidatii mei nu au notorietate. Este foarte greu sa crezi ca un candidat pe care nu l-ai vazut in viata ta o sa iti faca si o sa iti dreaga", a spus Prigoana.

El a dezvaluit ca a decis sa candideze deoarece nu este multumit de mediul politic din Romania. "Decat sa tot strig de pe margine, mai bine intru eu pe stadion. Consider ca antidotul cel mai bun la boala actuala este schimbarea clasei politice si... decat sa ii schimbam pe Ei cu Ei, mai bine sa ii schimbam pe Ei cu Noi", a spus Prigoana intr-un interviu pentru Agerpres.

El a adaugat ca, odata ce a luat hotararea de a intra in politica, si-a vandut toate afacerile. "Eu nu mai am business-uri, ma ocup de campania electorala si, daca intru in Parlamentul Romaniei, ma voi ocupa de politica. Va fi o politica nationalista, adica de a-mi proteja tara si poporul", a spus acesta.

Democrat-liberalul a precizat ca intrarea in politica nu va afecta timpul pe care il acorda familiei, pentru ca nu mai are "afaceri pe cocoasa".

"O sa am timp excedentar, politica imi va ocupa opt ore pe zi, ca orice serviciu. Trebuie sa stii ce iti doresti, de fapt, de la viata. Eu imi doresc sa nu mai fiu pus in situatia sa imi trimit copiii in strainatate. Maximus nu vreau sa mai plece din tara, din cauza ca in scolile din Romania exista violenta, exista droguri, exista tot ce vrei, numai carte nu", a spus Prigoana.

Printre proiectele legislative pe care le are in vedere se numara revizuirea Constitutiei, "pentru ca sunt multe lucruri strambe si nu se mai potrivesc dupa 20 de ani de la Revolutie" si injumatatirea parlamentarilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Meghan Markle intră într-o nouă afacere. Produsul delicios promovat de Ducesa de Sussex
Meghan Markle intră într-o nouă afacere. Produsul delicios promovat de Ducesa de Sussex
Meghan Markle, Ducesa de Sussex, lansează primul produs din noul său brand de lifestyle. Markle ar putea vinde dulceață de căpșuni, conform unor influenceri de pe platforma X, fostă Twitter....
Ghid util pentru alegerea ambalajelor potrivite afacerii tale
Ghid util pentru alegerea ambalajelor potrivite afacerii tale
Ambalajul nu este doar o necesitate practică pentru protejarea și transportul produselor; este și o extensie a mărcii tale, jucând un rol crucial în atragerea și reținerea clienților....
#Silviu Prigoana, #alegeri parlamentari, #Colegiul 15, #deputat, #PDL, #contracandidat, #afaceri , #alegeri parlamentare 2008