Alegeri parlamentare 2012: 5 sectii inca inchise. Vezi drumurile blocate

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 10:31
3027 citiri
Alegeri parlamentare 2012: 5 sectii inca inchise. Vezi drumurile blocate
Foto: RealitateaTV

Cinci sectii de votare sunt inca inchise, din cauza vremii nefavorabile, au precizat reprezentantii Ministerului Administratiei si Internelor, in cadrul unui briefing de presa desfasurat la sediul institutiei.

Aceste sectii se afla in zone de munte, greu accesibile, iar echipajele MAI actioneaza pentru deblocare.

Pe strazi actioneaza peste 3.000 de politisti, care dirijeaza traficul rutier si 4.500 de jandarmi sunt pregatiti sa intervina atunci cand situatia o impune.

Echipele MAI sunt pregatite cu masuri operative si preventive, a anuntat purtatorul de cuvant al MAI.

Unul dintre directorii CNADNR a precizat, la randul sau, ca circulatia este restrictionata, din cauza zapezii, pe autostrada Arad Timisoara precum si pe mai multe drumuri din judetul Arad.

"Drumurile sunt inchise pentru deszapezire, nu exista masini blocate pe niciun drum, la aceasta ora. S-au inregistrat mai multe accidente rutiere, dar acestea sunt evenimente normale", a adaugat oficialul CNADNR.

Potrivit Infotrafic, in judetul Valcea, circulatia este intrerupta pe DN65C Popesti - Roesti (viscol) si pe DN7A, la Voineasa (avalansa). De asemenea, din cauza caderilor de pietre de pe versanti, traficul este blocat si pe DN7, intre Calimanesti si Brezoi, la kilometrul 199.

In judetul Gorj, este inchis DN67C Novaci - Ranca;

In judetul Timis, traficul auto este blocat pe DN59C Jimbolia - Sannicolau Mare si pe DN6, la Cenad (frontiera). De asemenea, este impusa restrictie de tonaj (7,5 tone) pe DN68A, intre Lugoj si Faget;

In judetul Prahova, circulatia este ingreunata atat pe DN1, cat si pe DN1A, din cauza numerosilor arbori cazuti pe partea carosabila;

In judetul Arges, doua autotrenuri au ramas in panta pe DN73C Ramnicu Valcea - Curtea de Arges, la Ciofrangeni (km. 61) si, din acest motiv, se circula pe un fir, alternativ.

Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si a unui accident grav produs pe teritoriul Ungariei, traficul rutier in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac este inchis. Se poate utiliza vama Varsand.

M.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sectii vot blocate, #politisti jandarmi alegeri, #vot vreme rea 2012 , #alegeri parlamentare 2012