Alegeri parlamentare 2012: Averea unui senator PDL - 45 de terenuri, pietre de mina si timbre

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, ora 20:42
6320 citiri
Alegeri parlamentare 2012: Averea unui senator PDL - 45 de terenuri, pietre de mina si timbre

Senatorul PDL Mircea Andrei are trecute in declaratia de avere depusa la Biroul Electoral Central 45 de terenuri, sapte locuinte si trei masini, dar si imprumuturi acordate de aproape 6,3 milioane de euro.

Democrat-liberalul are 36 de terenuri agricole, forestiere sau intravilane in comuna Sarbii Magura, din judetul Olt, dar si patru terenuri intravilane in Bucuresti. Dintre cele patru, doua sunt detinute in coproprietate cu Michael Douglas (fost Victor Dombrovschi - n.red.) si totalizeaza 1.136 de metri patrati. Celelalte doua sunt mult mai mici - de 12, respectiv 10 metri patrati. Al doilea este detinut de Florentina Roxana Andrei, sotia sa.

Aceasta este trecuta drept proprietar si al unui teren agricol de 2.207 metri patrati in comuna Fundata, din judetul Brasov, conform declaratiei postate pe site-ul Agentiei Nationale de Integritate.

Mircea Andrei detine si un apartament in Bucuresti si unul in Pitesti, sotia sa are un apartament in Bucuresti, in timp ce senatorul mai are doua case de locuit in comuna Sarbii Magura si doua in Bucuresti in coproprietate cu Michael Douglas.

Alegeri parlamentare Arges 2012

Democrat-liberalul are doua masini Mercedes Benz, dar si un Volkswagen din anul 1968, precum si bijuterii si ceasuri de 12.000 de euro, pietre de mina in valoare de 25.000 de euro si timbre de 50.000 de euro. Totodata, el a vandut un autoturism Mazda CX-7, pentru 10.000 de euro.

Senatorul are sapte conturi sau depozite bancare, la patru banci, in valoare totala de peste 120.000 de euro. La capitolul imprumuturi si investitii, Mircea Andrei are aproximativ 6,3 milioane de euro imprumutati la 13 persoane sau imprumutati ori investiti catre mai multe firme.

Mircea Andrei a realizat un venit de 51.396 de lei, in ultimul an fiscal, ca indemnizatie din partea Senatului Romaniei, in timp ce sotia sa a obtinut o suma apropiata, din activitati ecnomice si manageriale. Cei doi soti au obtinut, impreuna, si dobanzi in valoare totala de peste 8.200 de euro.

Senatorul Mircea Andrei va candida pentru un al doilea mandat consecutiv in Parlamentul Romaniei, in Colegiul 4 Senat din judetul Arges, unde il va avea drept contracandidat pe machidonul Ionut Zisu, candidatul USL din partea PNL.

Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#avere Mircea Andrei, #Mircea Andrei declaratie de avere, #Mircea Andrei candidat Senat Arges, #Mircea Andrei candidat PDL parlamentare , #alegeri parlamentare 2012
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Ce o mai fi si ”terenul” acela de 10 mp?