E campanie! Socialism si capitalism cu fata umana (Opinii)

Vineri, 09 Noiembrie 2012, ora 23:56
4694 citiri
E campanie! Socialism si capitalism cu fata umana (Opinii)
Foto: Evz

USL si ARD si-au anuntat buzduganele si imping electoratul spre urne aratandu-i planuri de masuri.

Cu delicatete, sa nu sperie mintea romanului de atata bunastare ce se iveste la orizont implacabila, ca ziua de leafa si rata la banca.

Altfel spus, semintele sperantei noastre insira margele colorate pe ata, iar puisorii, fermecati de caldura revarsata peste poate, doar e campanie cu strigaturi, trebuie sa exclame in cor: ce buna e rama!

Cota unica sau progresiva, TVA redus incet sau dintr-o data, inflatii mici sau si mai mici, euro stabil, deficit sub linie, munca fiscalizata domol, pensii din ce in ce mai mari, medicamente din ce in ce mai ieftine, spitale peste tot, scoli redeschise, autostrazi plictisitoare, legume, fructe si carnita. Si sampanieeeee!!!

Nu recomand nimanui sa se sinchiseasca sa citeasca povestile partidelor care se azvarle la rupere cu o luna inainte de momentul premiantilor, deoarece este timp irosit.

De indata ce se va instala unul sau altul la putere va constata ca, dintr-o data, criza mondiala nu s-a incheiat, ca inca are pusee care rup din piata, deci calculele de pe hartie nu se mai potrivesc si totul trebuie ...ajustat - un cuvant folosit anume de politicieni, deoarece nu-l intelege lumea, asa cum "restructurare" a inlocuit "concedieri".

Am remarcat ca nici moderatorii nu o fac foarte aplecat. O evaluare simpla a mesajelor de dinainte si dupa campania electorala arata fara exceptie ca nu exista guvern care sa se fi instalat ignorand mostenirea.

In eventualitatea ca vom avea uselisti, vor folosi toate ocaziile sa spuna ca s-au scurs prea putine luni de la preluarea puterii, astfel incat sa poata repara dezastrul provocat de pedelisti.

Daca vom avea din astialalti, vor arata cum inima tarii a facut atac exact dupa resuscitarea reusita de Emil Boc si MRU dupa greaua criza ce venea dupa greaua mostenire.

Asa ca e suficient sa cheme in platou cate unul de fiecare culoare, care se vor incaiera in cateva minute, iar telespectatorii nu vor intelege nimic.

Asa ca pana suna clopotelul nu e indicat sa ne uitam la dezbateri, deoarece baietii si-au exersat bine poezia, promoveaza idei cu repeziciune si e greu sa ai discernamant nefiind economist.

Indiferent cum s-o sfarsi afacerea alegerilor, un singur lucru este clar: realitatile mediului de afaceri sunt aceleasi. Se vor schimba odata cu poporul, cu obisnuintele sale, in ciuda bunelor intentii ale politicienilor. Deci ne vedem peste 50 de ani!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#promisiuni campanie electorala, #program guvernare USL ARD , #alegeri parlamentare 2012
Comentarii