Protest cu pisicute de plus, la Roman: Romascanii nu sunt slugile lui Felix

Miercuri, 05 Decembrie 2012, ora 13:16
3779 citiri
Protest cu pisicute de plus, la Roman: Romascanii nu sunt slugile lui Felix
Foto: Facebook/Elena Udrea

Un grup de tineri din Roman i-a intampinat pe cei de la USL Roman intr-o actiune de campanie a acestora, protestand "cu pisicute simpatice de plus pentru motanul Felix".

In fata salii unde urma sa fie o actiune de sustinere a USL, inclusiv a contracandidatului lui Udrea, Liviu Bratescu, mai multi tineri au afisat diverse mesaje anti-putere, piesa principala din arsenalul lor fiind pisici de plus, o aluzie la Victor Ponta si Dan Voiculescu, scrie Elena Udrea pe contul sau de Facebook.

"Tonomatele de la Antena 3 au aratat, inca o data, ce inteleg prin impartialitate jurnalistica. Cornel Nistorescu si Mugur Ciuvica, insotiti de Mircea Diaconu au venit ieri, la Casa de Cultura din Roman intr-o actiune organizata impotriva mea si pentru a-si arata sustinerea fata de candidatii USL. Au fost intampinati cu un protest al tinerilor romascani, care au venit cu pisicute simpatice de plus pentru motanul Felix si foi A4 pe care erau scrise mesaje de tipul:

'Romascanii nu sunt slugile lui Felix', 'Cu televizorul ati mintit poporul' sau 'Vrem incoruptibili, nu incompatibili'. Tonomatele lui Felix si-au dau seama ca doar cateva zile ii mai desparte de o infrangere usturatoare si isi dau arama pe fata. Romascanii nu s-au lasat pacaliti si i-au citit imediat:)", noteaza fostul ministru.

Protest in Roman: Ceasuri desteptatoare si perne pentru "somnorosul" Antonescu

De altfel, un protest cu perne si ceasuri desteptatoare a avut loc, la finalul saptamanii trecute, la Roman. Zeci de tineri au venit la un miting, echipati cu perne imprimate cu pozele liderilor USL in ipostaze jenante.

Pe acestea apareau si mesaje care faceau aluzie la obiceiurile neobisnuite ale lui Crin Antonescu in Parlament, de genul "Antonescu doarme dus, din zori pana la apus!".

Alegeri parlamentare Neamt 2012

Elena Udrea candideaza din partea ARD in colegiul 4 deputati format din municipiul Roman si comuna Ion Creanga, unde a inceput mai multe proiecte, in timpul mandatului sau de ministru, pe care acum doreste sa le continue.

Printre cele mai importante se numara cele legate de crearea locurilor de munca, prin atragerea de investitii, dar si reabilitarea termica a blocurilor.

Elena Udrea isi castiga detasat colegiul de deputat din Roman

Conform unui sondaj de opinie realizat de Asociatia pentru Demnitate si Valoare Umana, Elena Udrea va obtine voturile a 56,75% dintre alegatorii din colegiul in care candideaza pentru Camera Deputatilor, in conditiile in care 98% dintre locuitori o cunosc pe candidata ARD.

Liviu Bratescu (USL), principalul ei contracandidat, nu este cunoscut decat de 28,5% dintre alegatorii care urmeaza sa voteze, fiind creditat cu numai 30,51% din intentiile de vot ale alegatorilor.

Cum arata apartamentul Elenei Udrea din Roman (Galerie foto)

D.R.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#protest pisici Felic Roman, #protest USL Roman pisici , #alegeri parlamentare 2012