Videanu si Sova au pus pariu pe scorul la alegeri

Sambata, 01 Decembrie 2012, ora 13:20
5363 citiri
Videanu si Sova au pus pariu pe scorul la alegeri
Foto: Arhiva

Adriean Videanu, coordonatorul de campanie al PDL, si social-democratul Dan Sova, ministru pentru Relatia cu Parlamentul, au pus pariu, in direct, intr-o emisiune de televiziune, pe scorul care va fi inregistrat la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"Il invit la un ramasag ca USL va lua intre 62-65% si ARD va lua intre 15-17%", l-a provocat Dan Sova pe democrat-liberal intr-o emisiune la Romania TV.

"Tin ramasagul, domnul Sova. In opinia mea, USL va lua sub 50% prin votul direct, dar prin redistribuire ar putea sa treaca de 50%, iar ARD nu va lua sub 22-23% sub nicio forma - 27,33%", a fost raspunsul lui Adriean Videanu.

Adriean Videanu a anticipat de doua ori, pana acum, cu foarte mare exactitate, scorul unor alegeri, la estimari facute imediat dupa inchiderea urnelor, cand PSD a dat cu totul alte rezultate.

Prima oara a fost in noaptea turului doi al alegerilor prezidentiale din 2009. In timp ce Mircea Geoana se bucura ca este noul presedinte al Romaniei, inconjurat de colegii sai din PSD si PNL, Adriean Videanu il suna pe Viorel Hrebenciuc sa ii spuna ca numaratoarea paralela a PDL arata ca Traian Basescu a obtinut putin peste 50% si a castigat un nou mandat.

De asemenea, in 29 iulie, la cateva ore dupa inchiderea urnelor la referendumul pentru demiterea presedintelui, Videanu a anuntat o prezenta la urne de 46,8%, in timp ce USL anunta o prezenta intre 51 si 52%, ceea ce insemna ca referendumul a fost validat si Traian Basescu demis. "Ne ducem la 52%", anunta insusi Dan Sova, la doar cateva ore de la incheierea votului.

Rezultatul oficial anuntat de BEC a aratat o prezenta oficiala la referendum de 46,24%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Videanu Sova pariu alegeri, #Videanu Sova pariu rezultate , #alegeri parlamentare 2012
Comentarii
Poza Grasutul
Grasutul
rank 5
Desi nu il simpatizez pe Videanu iau in considerare opiniile lui mai
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5