PNL tine in aceasta minivacanta doua mitinguri electorale cu zeci de mii de participanti

Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 21:39
3770 citiri
PNL tine in aceasta minivacanta doua mitinguri electorale cu zeci de mii de participanti
Foto: Arhiva Ziare.com

In aceasta minivacanta de 1 Decembrie PNL organizeaza doua mitinguri de proportii la Craiova si la Iasi.

Mai intai, liberalii doljeni vor organiza, vineri, in centrul Craiovei, un miting de sustinere a candidatilor PNL din intreaga regiune a Olteniei. Apoi, sambata, la Iasi va avea loc o manifestare asemanatoare.

Sub sloganul "Oltenia se ridica", mitingul de vineri va reuni membri si simpatizanti ai organizatiilor judetene ale PNL din Dolj, Olt, Gorj, Valcea si Mehedinti, la actiune fiind asteptate sa participe zece mii de persoane.

Liderii organizatiei judetene Dolj au anuntat evenimentul, miercuri, intr-o conferinta de presa organizata in fata sediului filialei.

"Va invit vineri, la orele 16:30, in fata Teatrului National, unde va fi un miting regional al dreptei liberale pentru a ne promova ideile si pentru a spune ce vrem sa facem pentru tara", a precizat Nicolae Giugea, presedintele PNL Dolj si candidat pentru o functie de deputat.

Liberalii sustin ca, participand la miting, alegatorii vor avea ocazia sa afle despre proiectele PNL si ale lui Dacian Ciolos.

"Invitam toti craiovenii sa vina sa ne cunoasca. Suntem, la fel cum spunea domnul presedinte, intr-o etapa extrem de importanta pentru noi care coincide si cu o reforma interna. Aceasta reforma interna este practic asumarea unor greseli din trecut si bineinteles asumarea unui viitor mult mai corect, mult mai cinstit demonstrat de altfel si de o guvernare decenta si responsabila", a precizat Ionut Stroe, presedintele PNL Craiova.

La mitingul de vineri, sunt asteptati peste 10.000 de liberali, membri si simpatizanti, pe scena ce va fi amplasata in centrul Craiovei urmand sa ia cuvantul liderii PNL, Alina Gorghiu, Ilie Bolojan si Gheorghe Falca, dar si lideri ai organizatiilor din zona Olteniei.

Un miting similar, care va reuni liberali din sapte judete ale Moldovei, va avea loc sambata, la Iasi, manifestare la care sunt asteptate sa participe peste 12.000 de persoane.

Liderul PNL Iasi, Teofil Balteanu, spune ca va fi o actiune consistenta, la care va veni intreaga conducere a partidului.

"Va fi o actiune de amploare, estimam ca vor veni 12.000 - 13.000 de oameni. Vor fi cate 1.000 de persoane din judetele Suceava, Botosani, Bacau, Neamt, Vaslui si Vrancea, iar restul din judetul Iasi. Avem toate aprobarile necesare pentru acest miting, va fi o actiune consistenta, la care va veni intreaga conducere a partidului", a afirmat Balteanu.

El a precizat ca mitingul se va desfasura incepand cu ora 17:00, motivand ca s-a ales intentionat ca actiunea sa fie organizata seara, pentru ca "vor fi momente spectaculoase".

Liderul PNL Iasi a mai spus ca partidul a decis sa organizeze mitinguri regionale, pentru a da "un semnal de forta" in ultima parte a campaniei electorale.

"Va conta fiecare zecime de procent in aceste alegeri, asa ca ne batem pentru un scor cat mai bun", a adaugat Balteanu.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#miting electoral PNL Craiova Iasi , #alegeri parlamentare 2016