PSD o vrea pe Catalina Ponor pe lista la alegeri UPDATE: Gimnasta se mai gandeste (Video)

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 20:42
9436 citiri
PSD o vrea pe Catalina Ponor pe lista la alegeri UPDATE: Gimnasta se mai gandeste (Video)
Foto: Facebook/ Catalina Ponor

Marea campioana olimpica la gimnastica a Romaniei Catalina Ponor ar putea candida la alegerile parlamentare din luna decembrie, pentru un loc in Camera Deputatilor.

Cel putin asa sustine presedintele organizatiei judetene a PSD Constanta, Felix Stroe, cel care a anuntat acest lucru.

Politicianul chiar da ca sigura prezenta lui Ponor in viitoarea Legislatura, datorita locului pe care va fi pe lista candidatilor.

"Listele cu candidati le definitivam, joi, in sedinta Biroului Permanent Judetean Constanta. Un singur nume vi-l pot spune, pe lista noastra va fi Catalina Ponor. Candideaza la Camera Deputatilor pentru ca e tanara, are doar 29 de ani. Bineinteles ca va fi pe loc ultraeligibil", a spus Stroe, citat de Evenimentul Zilei.

Acesta a mentionat ca gimnasta a acceptat sa candideze.

"Este o onoare pentru noi. Suntem singura organizatie PSD din tara care nu are pe liste pe cineva de la Bucuresti, cu siguranta. Prezenta Catalinei Ponor pe listele noastre este o onoare pentru noi. Pana acum a acceptat, sper sa nu se razgandeasca", a mai spus Felix Stroe.

De asemenea, purtatorul de cuvant al PSD Constanta, deputatul Mircea Titus Dobre, a confirmat pentru News.ro aceasta informatie, subliniind ca gimnasta va ocupa un loc eligibil.

UPDATE 20:42 - Catalina Ponor a negat joi seara ca ar fi luat deja decizia de a candida pentru PSD la parlamentare. I s-a propus, dar se mai gandeste.

"Legat de ceea ce s-a scris in presa, atata timp cat eu nu am dat nicio declaratie oficiala daca voi candida sau nu, mi-as dori ca cei care comentati urat pe pagina mea sa va abtineti pana maine dimineata (vineri dimineata - n.red.), cand voi da un raspuns pozitiv sau negativ. Sunt propusa pe lista, insa nu am dat inca niciun raspuns in legatura cu asta. Maine va sti toata lumea daca voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe", a scris pe Facebook Catalina Ponor.

Decizia gimnastei de a candida ar fi una surprinzatoare, cu atat mai mult cu cat, la cateva zile dupa Jocurile Olimpice de la Rio, in urma cu mai bine de o luna, ea a anuntat ca se gandeste deja la urmatoarea editie a Olimpiadei, din 2020, de la Tokio.

In varsta de 29 de ani, Catalina Ponor are trei medalii de aur, una de argint si una la bronz, la Jocurile Olimpice. In plus, are si 7 titluri europene.

La alegerile locale, liderul listei PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanta a fost deschisa de inotatorul Razvan Florea, in varsta de 36 de ani, medaliat cu bronz la Olimpiada de la Atena, din 2004.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Catalina Ponor parlamentare, #Ponor candideaza alegeri PSD, #Ponor alegeri parlamentare PSD, #Ponor Constanta Camera Deputatilor, #Ponor alegeri Camera Deputatilor , #alegeri parlamentare 2016