Inca un candidat la presedintie: William Brinza intra in cursa

Vineri, 29 August 2014, ora 16:15
4602 citiri
Inca un candidat la presedintie: William Brinza intra in cursa

Candidatul Partidului Ecologist Roman la presedintie este William Brinza, fost deputat PDL, el fiind anuntat vineri de conducerea partidului intr-o conferinta de presa in tandem cu Mircea Cosea, presedinte de onoare al PER, propus pentru functia de premier.

"Voi forma un tandem presedinte-premier cu domnul Mircea Cosea", a spus William Brinza, care a precizat ca seful sau de campanie va fi presedintele PER, Danut Pop.

Brinza a aratat ca va promova "o ecologie politica" si ca isi doreste ca diaspora sa fie prezenta la votul pentru prezidentiale.

"Voi fi un presedinte al tuturor romanilor, pozitia noastra va fi de centru", a adaugat Brinza.

La randul sau, presedintele de onoare al PER, Mircea Cosea, propus pentru functia de premier, a declarat ca s-a reintors in politica la PER, dupa un an de absenta, dupa ce a constatat "certitudinea faptului ca economia Romaniei merge in jos" si "teama pe care o are fata de reintoarcerea in trecut".

"Apreciez ca avem de-a face cu un regim care sfideaza drepturile cetatenilor", a adaugat Cosea, care a mai spus ca un alt motiv pentru care s-a reintors in politica este deziluzia sa fata de felul in care se comporta opozitia in Romania.

"Candidatul opozitiei este o persoana foarte scumpa la vedere si la vorbire, nu are un program", a mai spus Mircea Cosea.

Conducerea PER spera ca William Brinza sa intre in turul doi al alegerilor prezidentiale. PER promite ca va face o campanie "cat se poate de romaneasca".

William Brinza a fost deputat de diaspora al PDL, in legislatura trecuta. Miercuri, el si-a anuntat pe Facebook demisia din PDL.

Mircea Cosea a fost, de-a lungul timpului, membru al PDSR, ApR, PNL si UNPR. El este membru PER din 2011.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
#William Branza candidat presedintie, #William Branza candidat prezidentiale , #Alegeri Prezidentiale 2014