Klaus Iohannis - Avem un rezultat foarte bun (Video)

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 21:20
8618 citiri
Klaus Iohannis - Avem un rezultat foarte bun (Video)
Foto: Ziare.com

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, le-a multumit romanilor care l-au votat, afirmand ca este clar acum ca in competitie au ramas doi candidati.

"Avem astazi un rezultat foarte bun care arata ca se produce schimbarea. Vreau sa multumesc tuturor romanilor care au votat, indiferent pentru cine au votat. Vreau sa multumesc in principal celor care m-au votat pe mine.

Acum este clar ca au ramas in competitie doi candidati. Este evident acum pentru oricine ca romanii au de ales intre doua variante: Romania lucrului bine facut pe de o parte si pe de alta parte Romania lucrului prost facut, o Romanie a scandalului si a minciunii", a declarat Klaus Iohannis, la inchiderea urnelor.

Rezultate exit poll: Victor Ponta, la distanta de sub 10 % de Klaus Iohannis. Locul 3, intens disputat LIVE

Iohannis a precizat ca el este singurul candidat care este dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept.

"Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege, care nu vor sa dea toata puterea in mana unui singur partid. In ciuda tuturor pomenilor electorale, iata ca rezultatul arata foarte clar: romanii au votat corect", a spus candidatul ACL.

Foto: Ziare.com

Klaus Iohannis a criticat modul in care au fost organizate alegerile si a cerut Biroului Electoral Central sa prelungeasca votul.

"Este regretabil sa observam ca din cauza proastei organizari, in tara si strainatate au ramas multi romani care nu au reusit sa isi exercite dreptul la vot. Ii incurajez pe toti sa mearga si in turul doi sa mearga sa voteze. Cer BEC sa prelungeasca tipul alocat votarii. Romanii au aratat clar ca vor altfel de politica. Mai este o batalie de dat, pe 16 noiembrie si vom castiga", a incheiat Klaus Iohannis.

Victor Ponta s-a clasat pe prima pozitie, cu peste 40% din voturi, in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale de duminica, potrivit rezultatelor exit poll realizate la iesirea de la urne. Liderul PSD este urmat, la o distanta sub 10 puncte procentuale de reprezentantul ACL, Klaus Iohannis.

Locul trei este intens disputat, in functie de institutul de sondare, la mica distanta fiind Calin Popescu Tariceanu, Monica Macovei si Elena Udrea.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#rezultate Alegeri Prezidentiale 2014, #rezultate turul 1 alegeri prezidentiale , #Alegeri Prezidentiale 2014