Liviu Dragnea: Ponta este peste tinta propusa. Macovei si Udrea, scoruri jenante (Video)

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 21:09
4588 citiri
Liviu Dragnea: Ponta este peste tinta propusa. Macovei si Udrea, scoruri jenante (Video)
Foto: Ziare.com

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca este multumit de rezultatele obtinute de Victor Ponta in primul tur al alegerilor prezidentiale.

"Multumesc tuturor romanilor care s-au dus la vot, in interiorul tarii si pretutindeni. Avem cateva rezultate, sunt date statistice, sunt probalistice. Avem cateva certitudini, ca Victor Ponta este peste tinta pe care si-a propus-o, peste cea de la europarlamentare.

A doua este ca intre primii doi candidati va fi o diferenta mai mare ca in ultimii 10 ani. A treia certitudine este ca domnul Iohannis are de recuperat o diferenta mai mare ca cea a domnului Basescu si, din fericire, el nu este domnul Basescu, desi este continuatorul lui", a spus Dragnea.

De asemenea, Dragnea a ironizat rezultatele pe care Monica Macovei si Elena Udrea le-au obtinut.

"Doamna Macovei si doamna Udrea au scoruri jenante, tinand cont de puterea din campanie si de sprijin. De asemenea, pentru prima data candidatul PSD obtine un scor satisfacator in diaspora. De asemenea, daca cifrele se confirma, vom avea rezultate bune in cateva judete importante pentru tara, dincolo de cele traditionale ale judetului", a mai spus Dragnea.

Foto: Ziare.com

In incheiere, Dragnea a avertizat ca rezultatele voturilor s-ar putea schimba peste noapte, daca reprezentantii PSD nu vor fi atenti.

"Pentru activul PSD vreau sa transmit sa fie foarte atenti in sediile de vot", a mai spus Dragnea.

Intrebat daca mizeaza pe voturile maghiarilor, Dragnea a lasat sa inteleaga ca aceasta nu este o tactica primordiala.

"Sigur ca discutii avem in coalitie, dar nu putem face greseala ca un cetatean care a primit niste voturi astazi le are in buzunar si ti le baga in buzunar. Se pleaca de la 0-0", a comentat Dragnea intr-o interventie ulterioara la Romania TV.

Rezultate exit poll: Victor Ponta, la distanta de sub 10 % de Klaus Iohannis

Victor Ponta s-a clasat pe prima pozitie in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale de duminica, potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne. Liderul PSD este urmat, la o distanta sub 10 puncte procentuale, de reprezentantul ACL, Klaus Iohannis.

Potrivit rezultatelor anuntate in urma exit poll-urilor, Ponta ar fi obtinut intre 38,2 si 41,5% dintre voturi.

Pe locul doi s-a clasat Klaus Iohannis, care are intre 31 si 32,1% din voturi, conform exit poll-urilor.

Cel mai probabil, Ponta si Iohannis vor duce lupta decisiva in turul doi, in conditiile in care ocupantul locului trei, Calin Popescu Tariceanu sau Monica Macovei (in functie de exit poll), nu a acumulat mai mult de 6% din voturi.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#rezultate Alegeri Prezidentiale 2014, #Liviu Dragnea rezultat alegeri , #Alegeri Prezidentiale 2014