Nu sta acasa. Voteaza! Maria Dinulescu: Pentru a ramane responsabili

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 13:32
7175 citiri
Nu sta acasa. Voteaza! Maria Dinulescu: Pentru a ramane responsabili
Foto: IMDB

Actrita Maria Dinulescu sustine ca trebuie sa mergem la vot pentru a ramane responsabili fata de ce alegem sa traim.

Din punctul sau de vedere, teme precum educatia si sustinerea pensionarilor ar trebui sa se regaseasca mai des in discursurile candidatilor, la fel si un plan pentru scaderea taxelor micilor intreprinzatori.

"Trebuie sa mergem la vot pentru a ramane responsabili fata de ce alegem sa traim", a declarat pentru Ziare.com Maria Dinulescu, actrita premiata in cadrul L.A. Indie Film Festival.

"Imi este greu sa fac o alegere pentru ca simt ca nu am cunostinte suficiente sau pentru ca am senzatia ca foarte putine din informatiile oferite in media sunt cinstite, corecte. Am incredere in conversatiile pe care le port cu cei care imi dau sfaturi in diferite momente ale vietii si impreuna cu ei iau decizia pe cine votez", ne-a explicat Maria Dinulescu.

Intrebata la ce ar trebui sa ne asteptam de la aceste alegeri, actrita in varsta de 33 de ani a replicat: "La ce e mai bun, dar cred ca este important sa ramanem realisti pe tot parcursul alegerilor".

Maria Dinulescu isi doreste de la candidatii la prezidentiale "etica, profesionalism, discursuri cu structura, vitalitate si maturitate".

In ceea ce priveste temele care ar trebui discutate in aceasta campanie electorala, actrita, care isi petrece mare parte din timp in America, a declarat ca educatia, sustinerea pensionarilor, dar si micsorarea taxelor micilor intreprinzatori ar trebui sa fie prioritare.

"Cred ca sunt vitale educatia si sustinerea pensionarilor, respectul care trebuie sa le fie oferit si recunoscut.

M-as bucura sa vad un plan pentru scaderea taxelor micilor intreprinzatori romani si sustinerea acestora. Ei fac eforturi enorme ca sa supravietuiasca, dar si sa promoveze valoarea si calitatea romaneasca. Cred ca ar trebui sa ne sustinem unii pe altii - astfel ne putem simti cu totii mai puternici!".

Nu sta acasa. Voteaza! - o campanie Ziare.com

Credem cu tarie ca trebuie sa mergem la vot. Ca votul inseamna sa exprimam ferm ceea ce vrem, sa avem un cuvant de spus in propriul destin si in viitorul Romaniei. Ca absenteismul ne face tributari cu viata noastra unei minoritati. Ca stampila pe care o punem apasat ne ajuta sa tinem capul sus si spatele drept macar pana la urmatoarele alegeri.

Mai credem ca un roman care a votat este un cetatean care nu va lasa Puterea sa doarma, sa fure, sa minta, sa faca ce vrea, atunci cand ceea ce face ii incalca drepturile. Si aici nu vorbim de votul cumparat cu 50 de lei, o galeata sau o sticla de rachiu. Desi, daca nu mergeti la vot, ganditi-va ca acesta este, de fapt, votul dumneavoastra.

De aceea, am demarat o campanie in care personalitati din Romania si din strainatate, dar si oameni simpli, cu spirit civic si o atitudine ferma, spun de ce merg ei la vot.

Va invitam sa va alaturati campaniei Ziare.com. Informati-va, implicati-va, votati! Pentru o Romanie mai buna.

Despre alegerile prezidentiale din Romania

Romanii sunt chemati la vot pentru turul doi al alegerilor prezidentiale pe 16 noiembrie. Primii doi clasati in turul I, din care trebuie sa alegem duminica, sunt premierul si presedintele PSD, Victor Ponta, si primarul Sibiului si liderul PNL, Klaus Iohannis.

Mandatul viitorului presedinte incepe pe 22 decembrie 2014.

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

Este prima schimbare de presedinte dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, iar candidatul care va castiga alegerile va fi seful statului la momentul 1 iulie 2019, cand Romania va prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Maria Dinulescu, #Maria Dinulescu alegeri prezidentiale 2014, #Maria Dinulescu voteaza, #alegeri prezidentiale 2014, #campanie alegeri prezidentiale 2014, #nu sta acasa voteaza , #Alegeri Prezidentiale 2014