Partidul Verde a anuntat ce candidat sustine pentru Cotroceni

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 16:49
3708 citiri
Partidul Verde a anuntat ce candidat sustine pentru Cotroceni
Foto: Partidul Verde

Partidul Verde a anuntat, joi, ca il sustine in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pe candidatul ACL Klaus Iohannis, dar si ca premierul Victor Ponta "trebuie sa fie judecat pentru abuz in serviciu".

"Primarul Sibiului este cel mai potrivit personaj politic care sa demonteze din temelii un sistem politic corupt care nu a functionat si nu va functiona niciodata pentru oamenii obisnuiti! Noi vrem sa demontam aceasta falsa 'democratie' in care poporul nu are puterea!", informeaza Partidul Verde, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Potrivit sursei citate, Klaus Iohannis este "singurul care militeaza pentru o Romanie normala si care se identifica astfel cu modelul verzilor".

Partidul Verde denunta "mita electorala" a Guvernului Ponta pentru Biserica Ortodoxa

"Ponta isi foloseste in mod abuziv pozitia de sef al Guvernului"

In acelasi timp, reprezentantii acestui partid il critica dur pe candidatul PSD la presedintie.

"Victor Ponta reprezinta cea mai mare amenintare asupra securitatii si integritatii romanului de rand. Candidatul Victor Ponta este reprezentantul unui partid care nu are decat un sinonim, coruptie. Coruptia este principalul factor al saraciei in care tara noastra se zbate de atat timp", precizeaza sursa citata.

In acest context, Partidul Verde sustine ca "Victor Ponta isi foloseste in mod abuziv pozitia de sef al Guvernului si structurile statutului pentru campania electorala proprie".

Partidul Verde se delimiteaza de USL in ceea ce priveste Rosia Montana si gazele de sist

Din acest motiv, "acest candidat-premier trebuie adus in fata justitiei ca sa fie judecat pentru abuz in serviciu, folosirea activelor si a resurselor financiare ale statutului pentru promovarea candidaturii, insusirea de bunuri necuvenite".

"Alaturi de candidatul-premier Ponta trebuie deferiti justitiei toti ministrii, deputatii si reprezentantii locali care se dovedesc ca au folosit resursele statului pentru sustinerea campaniei electorale personale a premierului", mai arata Verzii.

Partidul Verde este condus de Constanti Damov, care se prezinta pe site-ul formatiunii ca fiind "implicat exclusiv in idustria de reciclare", din 1995, industire in care sustine ca "a creat peste 3000 de locuri de munca". In perioada 2000 - 2006 Damov a detinut functia de director executiv la REMAT.

G.F.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Partidul Verde sustinere Iohannis, #Partidul Verde acuzatii Ponta , #Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii
Poza Sulampahar
Sulampahar
rank 4
Adica amindoi din partidul verde anunta pe cine sustine ei?
Poza John Doe 5430
John Doe 5430
rank 5
Asa da ...altfel din verde v-ati fi transformat in rosu...succes .