Romania intreaga merge la vot - cum voteaza diaspora Scrisoare deschisa catre social-democratii romani

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 13:32
8212 citiri
Romania intreaga merge la vot - cum voteaza diaspora Scrisoare deschisa catre social-democratii romani

Ati facut cunostinta cu ei pe Ziare.com la rubrica "Elite fara granite" - sunt romani cu performante deosebite, profesionale, dar si morale, care traiesc si muncesc in strainatate si capitalizeaza, in fiecare zi, respectul strainilor pentru romani.

Citeste, acum, la rubrica Romania intreaga merge la vot - cum voteaza diaspora ce spun romanii din afara granitelor tarii: de ce merg la vot, cum vor vota, cum se vad lucrurile cand esti ceva mai departe de politica damboviteana, civilizatia balcanica si economia neaos romaneasca.

Ei merg la vot pentru ca au ceva de spus cand vine vorba de viitorul Romaniei.

Alina Marian Beyer a parasit Romania la scurt timp dupa Revolutie. Acum, ea lucreaza ca medic pediatru, avocat si asistent universitar in Africa de Sud.

"Dragi concetateni,

Indiferent de unde va culegeti informatiile, cred ca este imposibil sa nu fi aflat despre jaful care se intampla in Romania in numele social-democratiei.

Este imposibil sa nu stiti ca sute de milioane de euro au fost pierduti de statul roman prin contracte reziliate prost, prin spagi si licitatii trucate, prin retrocedari frauduloase.

Ei bine, furturile si coruptia au fost posibile doar datorita votului vostru, s-au facut in numele vostru si au fost platite din banii vostri, ai contribuabililor.

Asa cum coruptia omologilor de dreapta ai famigliei a fost posibila datorita votului nostru, al liberalilor si neo-liberalilor, pentru ca, atunci cand a contat, nici noi, cei de dreapta, nu am fost mai intelepti.

Insa acum suntem cu totii, si cei de dreapta, si cei de stanga, in aceeasi situatie: tara noastra nu mai poate duce in spate inca o generatie de pradatori.

Nu se poate sa nu pricepeti ca partidul care ati crezut ca va reprezinta nu are in realitate nimic de a face cu social-democratia. Nu are nimic de a face cu protectia sociala. Este de fapt un mutant quasi-politic, o organizatie pentru profit, care foloseste puterea nu pentru a imbogati tara, nu pentru a o guverna intelept, ci pentru a o devaliza mai bine fara ca fruntasii sai sa fie pedepsiti.

In doar doi ani, conducatorii organizatiei au privatizat Guvernul, Legislativul, toate institutiile Romaniei, cu exceptia Justitiei.

Povestea de succes a unei romance in Africa de Sud: Ma sperie perspectiva de a imbatrani in Romania

Justitia a ramas pana acum singurul obstacol care sta intre ei si ce a mai ramas din bogatiile tarii - paduri, mine, gaze naturale, pamant. Dar dupa alegeri, daca isi pun omul lor la Cotroceni, vor avea in mana si Justitia. Vor avea in mana serviciile secrete. Nimeni nu ii va mai putea opri.

Taxele voastre, care ar trebui sa se intoarca la voi, la copiii vostri, care au nevoie de educatie, la parintii vostri, care au nevoie de ingrijiri medicale, taxele pentru care munciti din greu vor plati firmele care le achita lor spagile si le aranjeaza contracte paguboase, din care tara pierde si ei se imbogatesc.

Veti plati o Politie care va reprima si elimina pe cei care veti ridica glasul impotriva organizatiei si o Justitie care nu va va da niciodata dreptate daca nu veti 'contribui' la 'convingerea' judecatorilor.

Veti ajunge pe mana ruso-asiaticilor, pentru ca europenii nu vor vrea sa aiba de a face cu o societate putreda si primitiva. Si veti ramane sclavii ieftini ai Occidentului.

Veti trai ca multi dintre noi, care am evadat din raiul fesenist, departe de parinti, departe de copii, avand in suflet un simtamant ciudat, de iubire-ura fata de propriul popor.

De aceea, va scriu acum. Ce va fi la alegeri nu depinde de noi, cei de dreapta. Noi suntem putini. Depinde de voi, cei care credeti sincer ca social-democratia e necesara pentru egalitate si justitie sociala.

Romania intreaga merge la vot - cum voteaza diaspora Singurul lucru necesar ca raul sa triumfe esta ca oamenii buni sa nu faca nimic

Romania intreaga merge la vot - cum voteaza diaspora Domnilor, inaltati sufletele oamenilor, si dup-aia catedrale...

Romania intreaga merge la vot - cum voteaza diaspora De ce conteaza cine voteaza

Treziti-va la realitate: cu PSD nu va fi niciodata egalitate. Nu va fi niciodata justitie sociala. Va fi putere absoluta in mana unei elite pesediste. Politicienii din PSD vor fi nu reprezentantii vostri, ci stapanii vostri feudali. Sub ei, veti avea de ales intre doua sclavii: sclavia in Romania sau sclavia in strainatate.

Singura solutie este sa nu il votati pe omul feudalilor. Nu il votati pe omul care e capabil sa foloseasca institutiile statului pentru a musamaliza un furt intelectual, pentru a-si proteja penalii din partid si pentru a salva oarece corporatie paravan unei puteri ostile Romaniei.

Nu conteaza pe cine puneti stampila, conteaza sa nu fie pentru el si papusarii lui. Pentru ca altfel deveniti complici la distrugerea tarii voastre si la nenorocirile poporului vostru - asa cum sunt cei care in 1990 l-au votat pe Iliescu vinovati pentru ruinarea sanselor noastre la un viitor demn si la o viata normala.

Nu repetati greselile bunicilor si parintilor vostri. Ganditi-va la viitor si nu ii lasati pe ei sa vi-l fure. Meritati mai mult decat firimiturile de la ospatul lor.

Cu stima,

Alina Beyer"

Alegeri prezidentiale 2014 - Jocul numerelor la scrutinele prezidentiale

Despre alegerile prezidentiale din Romania

Romanii sunt chemati la vot pentru alegerile prezidentiale pe 2 si 16 noiembrie.

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

14 candidati au intrat in cursa pentru Cotroceni, cu doi mai putin decat recordul din 1996.

Alegerile prezidentiale din luna noiembrie constituie o premiera, doua femei candidand pentru functia suprema in stat.

Aproape o treime dintre candidati reprezinta politicieni care si-au mai incercat norocul si in alte alegeri prezidentiale.

Este prima schimbare de presedinte dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, iar candidatul care va castiga alegerile va fi seful statului la momentul 1 iulie 2019, cand Romania va prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#diaspora voteaza prezidentiale 2014, #diaspora alegeri prezidentiale 2014, #opinii alegeri prezidentiale 2014, #Alina Beyer alegeri Romania , #Alegeri Prezidentiale 2014