O candidata la functia de presedinte al Romaniei sustine ca Rusia ... ar fi in NATO

Marti, 03 Septembrie 2019, ora 10:44
19593 citiri
O candidata la functia de presedinte al Romaniei sustine ca Rusia ... ar fi in NATO
Foto: Facebook / Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la functia de presedinte al Romaniei din partea Partidului Umanist, fondat de Dan Voiculescu, a declarat public, intr-o emisiune de televiziune, ca Romania si Rusia sunt "impreuna parte a NATO".

Invitata la Digi24, Ramona Ioana Bruynseels a fost intrebata daca, in opinia sa, ar trebui sa ne uitam si catre partenerii din Est sau, dimpotriva, ar fi mai bine sa ii ignoram, iar raspunsul candidatei la prezidentiale a fost unul naucitor: "Nu ii ignoram total si nici nu avem cum. Suntem impreuna cu Rusia parte a NATO, trebuie sa ne continuam exercitiile bilaterale si exercitiile din cadrul NATO pe partea militara".

Secventa a fost postata si apoi raspandita pe Facebook, atragand numeroase comentarii din partea internautilor:

Fostul europarlamentar Cristian Preda, membru PLUS, a marcat si el momentul pe contul sau de Facebook.

"Una dintre candidatele la presedintie a declarat ca Rusia e membra NATO.

Nu, nu-i vorba despre Dancila: ).

Sarmana femeie - pe nume Bruynseels - e colega cu Grapini in Partidul Puterii Umaniste si a fost secretar de stat in guvernul Tudose, ocupandu-se - tineti-va bine! - de relatiile cu SUA", se arata in postarea de pe reteaua sociala.

Reamintim pentru cei care nu stiu (daca mai exista) ca Rusia nu doar ca nu este membra a NATO, dar relatiile bilaterale sunt din ce in ce mai tensionate, din multiple cauze, de la anexarea Crimeei si pana la construirea scutului antiracheta.

Surprinzator este faptul ca Ramona Ioana Bruynseels se lauda pe pagina sa de candidat la prezidentiale ca ar avea legaturi cu domeniul armatei, mentionand acest aspect chiar la primul punct pe lista reperelor sale profesionale: "Consilier juridic al Corpului 4 Teritorial de Armata Transilvania, pozitie care m-a ajutat sa inteleg direct curajul, puterea de sacrificiu si enorma contributie a fortelor noastre armate la asigurarea securitatii nationale si la restabilirea pacii dincolo de frontiere".

In plus, conform CV-ului sau, in 2005 a devenit expert dupa ce a absolvit Colegiul National de Aparare al Academiei de Inalte Studii Militare.

In varsta de 39 de ani, Ramona Ioana Bruynseels a fost pana de curand consiliera premierului Dancila. In guvernarea lui Mihai Tudose a condus Directia Coordonare Politici si Prioritati, iar in perioada 2015-2016 a fost specialista in comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea, potrivit jurnalistilor de la Adevarul.

Pe de alta parte, Bruynseels este si membra a grupului "The Flat Earth Revolution - (Pamantul Plat) Romania", care sustine ca planeta Pamant nu este sferica, ci plata, dar guvernele le ascund oamenilor acest lucru, in parteneriat cu NASA.

Oficial, Partidul Puterii Umaniste (PPU) este condus de Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4 care a demisionat dupa tragedia de la Colectiv si este judecat intr-unul din dosare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, 16 aprilie, că, în acest moment, la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei la...
#Bruynseels Rusia membra NATO, #Bruynseels candidat presedintie , #alegeri prezidentiale 2019