Alegeri parlamentare: Solomon candideaza pe listele PP-DD

Joi, 18 Octombrie 2012, ora 15:08
2703 citiri
Alegeri parlamentare: Solomon candideaza pe listele PP-DD
Foto: Arhiva

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe listele PP-DD.

Solomon a semnat, joi, adeziunea la PP-DD Dolj si va lupta, la alegerile legislative din aceasta iarna, pentru un loc de senator in Colegiu 1, conform Realitatea Tv.

"In mod oficial, incepand de astazi, alaturi de Partidul Poporului Dan Diaconescu, in calitate de membru si viitor candidat al unui colegiu de Senat este nimeni altul decat domnul Antonie Solomon, caruia ii multumesc pentru decizia de a veni alaturi de noi, il felicit pentru aceasta decizie si il asigur ca alaturi de echipa de la PP-DD Dolj, va reusi in scrutinul electroral din aceasta toamna sa dovedeasca faptul ca a ramas in continuare un cetatean iubit, un lider de marca din politica doljeana. Impreuna cu dumnealui, PP-DD Dolj va emite un scor foarte bun", a precizat Mihai Cilibiu, presedintele PP-DD Dolj.

Fostul edil a argumentat ca a intrat in PP-DD deoarece se considera un om din popor.

"Ideea este ca, asa cum a spus si domnul Dan Diaconescu, m-am intalnit cu el si asta m-a si facut sa vin spre Partidul Poporului - 'domne', sa nu furam nimic in tara asta doi ani de zile, dar nimeni sa nu fure doi ani, nu trebuie sa facem nimic bun, dar sa nu furam si se aduna 40 de miliarde de euro, 20 de miliarde de euro - evaziuni fiscale din partea celor care stiu sa le faca pe an'. Si noi asta incercam, poate vocea mea, vocea lui...", a explicat Solomon.

El a spus ca s-a hotarat sa candideze pentru a reprezenta craiovenii in Parlament.

"Este optiunea mea. Voi candida nu pentru ca am tupeu, ci pentru ca am in spatele meu 52.000 de votanti si cred ca numarul lor a crescut foarte mult in ultimul timp si am obligatii morale fata de acesti oameni. Nu spun ca voi revolutiona Senatul sau Parlamentul sau aceasta tara, dar cert este ca in Parlamentul Romaniei va fi o voce care va vorbi despre Craiova. (...) Speram sa luam colegiul cu jumatate plus unu, dupa sondaje.

Ar trebui sa ma culc si sa ma scol dupa 9 decembrie, dar m-am mai culcat dupa locale si m-am trezit din viitor primar pe locul care mi-a displacut. O sa fiu mai atent acum, si la calitatea oamenilor din sectiile de votare si la militantii partidului care vor sa ajute. Sa fie atenti adeversarii nostri ca nu mai dormim si o sa fim o forta politica in acest oras si in acest municipiu", a mai spus fostul primar.

Solomon a demisionat din toate functiile pe care le detinea in UNPR, dupa ce a pierdut Primaria Craiova in favoarea Liei Olguta Vasilescu.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Antonie Solomon candideaza parlamentare, #Solomon PPDD candidat parlamentare , #candidat
Comentarii