Ziare.com

Alegeri locale 2012 PP-DD cere anularea votului in judetul Iasi

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 15:02

   

Alegeri locale 2012 PP-DD cere anularea votului in judetul Iasi
Organizatia Iasi a Partidului Poporului cere anularea votului in judet, ca urmare a distribuirii catre alegatori de buletine de vot din care lipsesc file cu candidati ai PP-DD.

"Va semnalam ca in localitatea Costuleni (satele Costuleni si Covasna) din judetul Iasi au fost identificate buletine de vot pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean din care lipseste fila cu candidatul Partidului Poporului - Dan Diaconescu, Vlad Hogea, iar in orasul Tg. Frumos (la sectia 6) si Gorban lipsesc filele cu candidatii PP-DD la Consiliul Judetean, acestea fiind introduse in alte buletine de vot", se arata intr-un comunicat al PP-DD.

Reprezentantii Partidului Poporului argumenteaza ca buletinele de vot pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean si cele pentru Consiliul Judetean nu au fost tiparite doar pentru comuna Costuleni si orasul Tg. Frumos, ci pentru intreg judetul, drept pentru care acest viciu ar afecta scrutinul desfasurat pe tot teritoriul judetului Iasi.

"In oricare din sectiile de votare din judetul Iasi ar mai putea exista buletine de vot incomplete. [...] Precizam ca urmare a acestei incercari de frauda este prejudiciat nu doar PP-DD, ci si Partidul Romania Mare, Partidul Popular si al Protectiei Sociale si Partidul Totul Pentru Tara", se mai arata in comunicatul mentionat remis Ziare.com.

Astfel, Organizatia Judeteana Iasi a Partidului Poporului - Dan Diaconescu cere anularea alegerilor locale de duminica si reluarea scrutinului, in judetul Iasi.

Alegeri Locale 2012

Alegeri Iasi 2012

Alegeri locale 2012 - Urmareste minut cu minut

Romanii cu drept de vot isi aleg primarii, consilierii locali, judeteni si presedintii de CJ. Sectiile de votare s-au deschis la ora 07:00 si se vor inchide la 21:00.

Noutatea acestui scrutin o constituie alegerea dintr-un singur tur a primarilor si singura exceptie, pentru ca alegatorii sa fie chemati din nou la urne, este situatia in care doi candidati vor obtine acelasi scor. In acest caz, vor fi organizate din nou alegeri pe 24 iunie.

E.E.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2998 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

De ce oare lipsesc?

Probabil ca in acele localitati PP-DD statea mai bine in sondaje decat H.O.T.I.I care vor sa continuie jaful si hotiile.

 

Intre un prosst si-un hot...

...as alege intotdeauna hotul. Pentru ca nu-i prosst.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor