Ziare.com

Ce judete au adus PSD voturi sub media nationala la europarlamentare

Miercuri, 28 Mai 2014, ora 19:56

   

Ce judete au adus PSD voturi sub media nationala la europarlamentare
PSD a obtinut un scor sub media nationala, la alegerile europarlamentare, in judete precum Constanta, Iasi, Prahova au Tulcea.

Nu mai putin de 17 judete au inregistrat scoruri sub pragul pe care si l-au propus social-democratii pentru aceste alegeri, de 35 la suta, relateaza Digi 24.

Asa cum era de asteptat, in cele doua judete cu populatie preponderent etnica maghiara, Harghita (3,83 la suta pentru PSD) si Covasna (7,81 la suta), social-democratii au obtinut de departe cele mai mici procente.

Mures, cu 20,74 la suta, si Cluj, cu 24,96 la suta, sunt celelalte doua judete in care PSD nu a atins un prag de 25 la suta.

Rezultate europarlamentare: Swoboda: PSD a obtinut un rezultat foarte bun, ne bazam pe un scor mai mic

De asemenea, in judetul Constanta (34,47 la suta), unde presedinte al organizatiei judetene este Radu Mazare, si in Iasi (37,57 la suta), unde lider al filialei este primarul resedintei de judet, Gheorghe Nechita, s-au obtinut scoruri sub media nationala a social-democratilor.

Alegeri europarlamentare - Rezultate aproape finale, dupa numararea a 99,99% din voturi

Tulcea (34,72 la suta), unde lider PSD este Horia Teodorescu, presedinte al Consiliului Judetean, si Prahova (33,06 la suta), unde lider PSD a fost pana de curand presedintele CJ, Mircea Cosma, sunt alte teritorii unde social-democratii nu au atins 35 la suta la europarlamentare.

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a obtinut 37,60 la suta la alegerile europarlamentare care au avut loc duminica.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4194 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor