Ziare.com

Rezultate europarlamentare EBa: Decizia de a nu candida ca independenta a fost corecta

Luni, 26 Mai 2014, ora 08:32

   

Rezultate europarlamentare EBa: Decizia de a nu candida ca independenta a fost corecta
Mezina presedintelui, Elena Basescu, a comentat duminica seara rezultatul alegerilor europarlamentare, apreciind ca a luat decizia buna pentru ca nu a candidat ca independenta, caz in care PMP ar fi obtinut sub 5% din voturi.

"Le multumesc tuturor celor care astazi au acordat votul lor Partidului Miscarea Populara.
Rezultatul obtinut astazi de PMP este o victorie enorma pentru un partid infiintat in urma cu aproape 3 luni, fara structuri, care este format in proportie de 80% din oameni noi, care nu au mai facut politica, si care s-a luptat continuu cu PSD, devenind astfel principala forta a Opozitiei din Romania", scrie pe Facebook Elena Basescu.

Rezultate europarlamentare 2014: PSD ia peste 41%, PNL cade sub 15%, Mircea Diaconu castiga un mandat

Prin comparatie cu toate celelalte partide care s-au prezentat pentru prima data la un test electoral, adauga fiica presedintelui, doar "PMP a reusit sa treaca pragul de 5% si sa-si dovedeasca potentialul urias pe care il are in perspectiva alegerilor din 2016".

"Privind in urma, nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca am luat decizia corecta atunci cand am decis sa nu candidez ca independent. S-a dovedit acum ca o eventuala intrare a mea in competitia electorala ar fi aruncat PMP sub pragul de 5%", a incheiat Elena Basescu.

PSD-UNPR-PC a luat "partea leului" la alegerile europarlamentare 2014, in timp ce PNL a obtinut un scor dezastruos, comparativ cu tinta avuta, iar Mircea Diaconu a scos un scor de invidiat chiar si de un partid.

La ora 21:00 s-au inchis urnele de vot, iar institutele de sondare au prezentat primele rezultate ale exit-poll-urilor, care arata ca alinata PSD-PC-UNPR a obtinut peste 40%, in timp ce PNL are sub 15%, la mica distanta urmand PDL. Mircea Diaconu prinde un loc in PE, iar PMP a obtinut 6-7% din voturi.

D.R.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1398 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cat de importanta se crede aceasta biata creatura!

Si, ii 12 clase de liceu n-a fost in stare nici macar sa invetze sa citeasca cursiv pe romaneste! Cine a ajuns sa reprezinte Romania! Bine ca anul asta se termina cu prezentza acestei familii nefaste in viatza publica a tzarii!

 

Infatuarea grandomană a unei parvenite inculte .

"Le multumesc tuturor celor care astazi au acordat votul lor Partidului Miscarea Populara.
Rezultatul obtinut astazi de PMP este o victorie enorma pentru un partid infiintat in urma cu aproape 3 luni, fara structuri, care este format in proportie de 80% din oameni noi, care nu au mai facut politica, si care s-a luptat continuu cu PSD, devenind astfel principala forta a Opozitiei din Romania".

Partid fără structuri ? Păi un om fără structuri care a bătut țara in lung și-n lat cu un ARO preistoric , a făcut cat voi , un partiduleț de oportuniști și fripturiști , cu o armată de procurori și de servicii secrete in spate .

"Privind in urma, nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca am luat decizia corecta atunci cand am decis sa nu candidez ca independent. S-a dovedit acum ca o eventuala intrare a mea in competitia electorala ar fi aruncat PMP sub pragul de 5%"

Asta este dovada unei infatuări și a unei aroganțe demne de urmașa unuia care se lăuda că el salva Titanicul dacă era la timonă - grandomania asta este genetică in neamul ăsta de aroganți . Infatuarea unor parveniți care se vor prăbuși in uitarea indiferentă a unei națiuni sătulă de lăudăroși și gargaragii - adică transpunerea modernă a sorții lui Dinu Păturică din "Ciocoii vechi și noi".

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor