Catalin Morosanu, ales la CJ Iasi: Modelul meu este JF Kennedy

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 07:44
3660 citiri
Catalin Morosanu, ales la CJ Iasi: Modelul meu este JF Kennedy
Foto: Arhiva

Luptatorul K1 Catalin Morosanu, ales in Consiliul Judetean Iasi pe listele democrat-liberalilor, a vorbit despre campania electorala si despre probleleme de la varful PDL, apreciind insa ca este mai usor sa se lupte in ring decat in politica.

"A fost o campanie foarte, foarte grea. Nu ma asteptam sa fie asa de grea, dar a fost o experienta extrem de placuta. Am luptat impotriva valului. De fapt nu a fost val, a fost tsunami. A fost foarte greu, dar in cele din urma am reusit sa scoatem un procent peste media pe tara. Organizatia noastra a scos un procent foarte bun, avand in vedere ca Iasiul este un fief PSD, USL", a spus Morosanu, numit "Moartea din Carpati", la Romania Tv.

Totodata, proaspatul consilier a vorbit si despre oamenii pe care i-a cunoscut in luna de campanie.

Rezultate Alegeri Locale 2012

"Nu-mi imaginam ca o sa intalnesc astfel de oameni. Oameni cu palme crapate, copii care se bucurau la o bomboana... M-a frapat foarte tare realitatea din judet. M-a impresionat foarte tare o doamna care avea o fata si care mi-a zis: 'Catalin nu pot sa duc fata la oras, pentru clasa a 9-a, sa faca liceul, nu-mi permit sa o tin'. Va dati seama, sunt foarte multi copii care ar putea sa faca scoala si nu sunt sustinuti", a adaugat Morosanu.

Ba, mai mult, luptatorul K1 a mentionat ca "m-am pupat cu atatea batrane cu cate nu m-am pupat in viata mea. O batrana mi-a spus: Cataline, te votez daca-mi faci o fantana!".

Cat despre vicepresedintele PDL Elena Udrea, Morosanu crede ca este "o femeie frumoasa, foarte frumoasa".

Rezultate alegeri Iasi 2012

"Este o doamna finuta. E mai frumoasa in realitate. Este foarte frumoasa in realitate", a spus Morosanu, insa modelul sau in politica nu se regaseste in randurile PDL, ci peste Ocean, acesta fiind fostul presedinte american JF Kennedy.

Desi a intrat pe scena politica, Morosanu nu renunta la viata sportiva.

"Dupa o partida ma doare capul doua zile sau am probleme cu ficatul. Cum imi revin? Pun gheata la rana, mai stau in brate la sotia mea, ma mai mangaie pe cap, ma mai plimb prin parc, cu catelul", a conchis, amuzat, Morosanu.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Morosanu ales CJ Iasi, #Morosanu Elena Udrea, #Morosanu PDL k1 campanie , #Rezultate Alegeri Locale 2012