Rezultate alegeri Slatina 2012

Luni, 11 Iunie 2012, ora 19:48
4032 citiri
Rezultate alegeri Slatina 2012

Darius Valcov, care in urma cu doua luni a demisionat din PDL si a pierdut mandatul de primar la Slatina, a castigat scrutinul de duminica, fiind candidat al USL, cu 66,74 la suta, urmat de candidatul PPDD Laurentiu Moisiu, cu 11 la suta, in timp ce candidatul PDL a obtinut doar 3,67%.

Rezultate Alegeri Locale 2012

Pe scena spectacolului numit "Slatina petrece" au urcat mai multi solisti de muzica populara, trupa Vank si urmeaza sa evolueze si alte formatii. Evenimentul este organizat de primarul reales al municipiului Slatina, Darius Valcov, si de presedintele Consiliului Judetean Olt, Paul Stanescu, care multumesc in acest mod alegatorilor din Slatina. Valcov a mai organizat un spectacol similar si in 2008, dupa castigarea celui de-al doilea mandat de primar.

PSD, partidul din care fac parte Valcov si Stanescu, este clasat pe primul loc dupa numaratoarea paralela ca numar de mandate de primar, 73 din 112.

Rezultate alegeri Slatina 2012

Potrivit rezultatelor partiale anuntate de BEJ Olt, Paul Stanescu conduce clasamentul pentru presedintia CJ Olt cu 69,43% din voturi, in timp ce urmatorul contracandidat, Teiu Paunescu de la PP-DD are doar 11,43% din voturi, iar candidatul PDL, Victor Tita 8,17% din voturi.

Pentru mandatele de consilier judetean, clasamentul dupa centralizarea datelor din 66 de circumscriptii este, potrivit BEJ Olt, urmatorul: consilieri judeteni USL - 70,11% din voturi; consilieri judeteni PP-DD - 9,66; consilieri judeteni PDL - 8,17%; consilieri judeteni UNPR - 6,37%.

Candidatii la primaria Slatinei:

Darius Bogdan Valcov (Uniunea Social-Liberala, PSD-PNL-PC) - ALES

Radu George Ionita (Partidul Democrat Liberal)

Marin Postolache (Partidul Romania Mare)

Gheorghe Stoica (Partidul Poporului - Legea Cojocaru)

Valeriu Matei (independent)

Emil Albota (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei)

Marian Anghel (Uniunea Populara Social Crestina)

Laurentiu Liviu Moisiu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu)

Gabriel Marian Diaconu (independent)

La sefia Consiliului Judetean Olt s-au inscris 11 candidati:

Paul Stanescu (Uniunea Social-Liberala, PSD-PNL-PC) - ALES

Victor Tita (Partidul Democrat Liberal)

Emil Tudor (Partidul Forta Civica)

Pavel Belinski (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei)

Stelian Sima (Uniunea Populara Social Crestina)

Marin Tulus (Partidul National Taranesc Crestin Democrat)

Paul Stanescu (Partidul Verde)

Vasile Popa (Partidul Romania Mare)

Teiu Paunescu (Partidul Poporului Dan Diaconescu)

Ion Ghita (Alianta Socialista)

Ion Octavian Constantin (Partidului Poporului - Legea Cojocaru)

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#rezultate alegeri locale 2012, #rezultate alegeri Slatina 2012 , #Rezultate Alegeri Locale 2012