Catalin Predoiu: Daca se confirma rezultatele, imi dau demisia. Mesajul pentru Gabriela Firea

Duminica, 05 Iunie 2016, ora 21:39
12229 citiri
Catalin Predoiu: Daca se confirma rezultatele, imi dau demisia. Mesajul pentru Gabriela Firea
Foto: Antena3

Catalin Predoiu, care a obtinut in jur de 14% la alegerile locale din Bucuresti, si-a felicitat duminica seara adversarii, a explicat care sunt cauzele pentru scorul obtinut si a anuntat ca, daca rezultatele oficiale vor confirma exit-poll-urile, isi va da demisia de la conducerea filialei PNL Bucuresti.

"Felicit toti bucurestenii care au iesit la vot si si-au exprimat vointa politica, optiunea. Indiferent de felul in care au votat, bucurestenii care au iesit azi la vot si si-au exprimat optiunea au demonstrat civism, responsabilitate, patriotism local si nu numai. O felicit pe dna. Firea si sa aiba onestitatea necesara sa realizeze proiectele pe care le-a promis. Il felicit si pe cel de-al doilea clasat, Nicusor Dan.

Doresc sa le multumesc in cel mai calduros mod tuturor celor care au stat alaturi de noi, au sperat si au luptat alaturi de noi in aceasta campanie. Le multumesc pentru increderea pe care ne-au acordat-o si mi-au acordat-o si ii asigur ca nu va fi un efort risipit", a spus Predoiu, in conferinta de presa pe care a tinut-o singur, fara liderii PNL, la sediul central al liberalilor.

Vezi rezultatele alegerilor locale 2016 pentru Bucuresti si marile orase

El a informat ca daca rezultatele exit-poll-urilor vor fi confirmate luni dimineata, atunci isi va da demisia din fruntea PNL Bucuresti, pentru ca nu a reusit sa le aduca victoria.

"Informez atat colegii, cat si cetatenii ca daca maine dimineata cand se va finaliza numaratoarea se vor confirma rezultatele anuntate de televiziuni, imi depun mandatul de presedinte al PNL Bucuresti. O fac cu fruntea sus, dar cu mult regret in suflet ca nu am reusit sa dau victoria pe care si-au dorit-o si mi-am dorit-o", a declarat Catalin Predoiu.

Citeste ce a declarat Gabriela Firea, castigatoarea alegerilor pentru Primaria Capitalei

Liberalul a explicat ca PNL-istii au plecat cu un mic dezavantaj in aceasta cursa.

"Am dorit mult sa castig aceste alegeri si am facut tot ce am putut omeneste. Am stiut ca ne confruntam cu o mare dezamagire fata de partidele politice. Am folosit toata enregia noastra pentru a explica lucruri adevarate, faptul ca PNL, eu, colegii mei am inteles greselile trecutului, am inceput o reforma in partid, am inteles mesajul strazii si am promovat tineri pe liste.

Toate aceste impedimente si adversitati pe care le-am intampinat la inceputul campaniei si pe parcurs pot explica partial rezultatul de care nu sunt multumit si nu suntem multumiti. Acest handicap cu care am plecat la drum nu poate inlatura legea in politica de a iti asuma atat victoria cat si infrangerea", a mai spus liberalul.

Predoiu a iesit singur in conferinta de presa, neinsotit de copresedintii partidului, asa cum se obisnuieste, a informat corespondentul Ziare.com. De altfel Predoiu a venit singur la sediu si a plecat imediat dupa conferinta. La sediul PNL circulau zvonurile ca niciun liberal nu a vrut sa il insoteasca pe Predoiu pentru ca nu au vrut sa isi asume esecul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Catalin Predoiu rezultat alegeri 2016 Bucuresti , #rezultate alegeri locale 2016