Udrea: ARD, o alianta incropita. Forta Civica, facuta sa aiba si MRU un partid

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 20:26
5878 citiri
Udrea: ARD, o alianta incropita. Forta Civica, facuta sa aiba si MRU un partid
Foto: Facebook / Elena Udrea

Elena Udrea sustine ca Alianta Romania Dreapta (ARD) a fost o alianta "incropita", iar renuntarea la PDL a fost o greseala, la fel si atacarea celor din Guvernul Boc.

"Sunt de acord ca prostia se plateste", a comentat Elena Udrea, luni seara, la Romania TV, afirmatia lui Cristian Boureanu, potrivit caruia formarea ARD a fost o prostie, iar "prostia in viata se plateste".

"A fost o decizie luata de intreg partidul. La momentul in care am luat aceasta decizie, majoritatea a fost de acord cu aceasta varianta. Cu totii am fost de acord sa constituim ARD.

Rezultate alegeri parlamentare 2012: Udrea: Sunt deputat pentru urmatorii patru ani

Si mie mi s-a reprosat ca ARD e o solutie prin care sa ne ascundem de PDL. Nu era cazul meu, eu nu m-am ascuns.

Cred ca era mai bine daca ramaneam cu brandul PDL in loc sa demolam liderii care au fost la conducerea partidului in perioada in care am guvernat", a mai declarat Elena Udrea.

Reconfirmata in Parlament datorita redistribuirii voturilor, Udrea a facut o critica la adresa modului in care aliatii PDL au dorit sa participe la campanie.

"S-a facut Forta Civica in graba, ca sa aiba un partid domnul Ungureanu. Totul a fost incropit. Era mai bine daca domnul Ungureanu ar fi intrat in PDL, daca domnul de la Noua Republica ar fi intrat in PDL si probabil scorul ar fi fost cel putin acelasi de acum. Era mai bine daca aveam in PDL liderii cu care ne-am aliat", a precizat Elena Udrea.

Rezultate partiale alegeri parlamentare 2012: USL conduce detasat, dupa numararea a peste 99% din voturi

Fostul vicepresedinte democrat-liberal nu a evitat nici critica la adresa actualei conduceri a partidului.

"In loc sa spunem oamenilor ca singurele reusite ale guvernarii USL se datoreaza tot activitatii lui Boc noi nu am facut decat sa criticam guvernul PDL si sa marginalizam oamenii care au dus greul in acea perioada. A fost o vendeta care nu a ajutat pe nimeni.

A fost o greseala sa ascundem pe cei care au guvernat in numele PDL. Guvernul Boc nu a fost slab nici pe departe, dar strategia a fost sa negam guvernarea PDL. Nu s-a reusit sa comunicam cu electoratul, sa-l mobilizam. Nu am fost suficient de vizibili si de activi", a punctat Udrea, subliniind ca solutia ar fi fost o campanie mai agresiva.

Rezultate alegeri parlamentare 2012 - Noi rezultate partiale, anuntate de BEC

"Eu nu am avut o campanie usoara in Roman, dar stand pe strada si vorbind cu oamenii am reusit sa obtin increderea lor. Daca aceasta ar fi fost strategia intregului partid, sunt singura ca astazi scorul ar fi fost mai bun. In multe locuri din tara, batalia a parut abandonata. Multi colegi chiar au abandonat lupta, dar asta a fost urmare a lipsei campaniei centrale a partidului".

Potrivit acesteia, o evaluare serioasa se impune la nivelul partidului, Udrea sugerand ca PDL nu poate merge mai departe fara luarea unor masuri.

"Evaluarea va trebui sa o facem cu totii. De regula dupa fiecare ciclu electoral se face o evaluare a echipei. E obligatoriu sa se faca si acum pentru ca rezultatul nu are cum sa multumeasca pe cineva", a declarat Elena Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Elena Udrea parlamentare 2012, #Elena Udrea alegeri Roman, #Elena Udrea rezultate alegeri , #rezultate alegeri parlamentare 2012