Paleologu sustine ca toata conducerea PNL ar trebui sa-si dea demisia: Probabil Alina Gorghiu va fi singura sacrificata

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 13:49
1698 citiri
Paleologu sustine ca toata conducerea PNL ar trebui sa-si dea demisia: Probabil Alina Gorghiu va fi singura sacrificata
Foto: Facebook/Theodor Paleologu

Theodor Paleologu, candidatul independent care a primit cele mai multe voturi in Bucuresti, fara insa a obtine un mandat, a declarat, luni, ca electoratul de dreapta nu a iesit la vot pentru ca este dezamagit de PNL. El sustine ca intrega conducere PNL trebuie sa demisioneze.

"Cred pur si simplu ca electortul de dreapta nu a iesit la vot din varii motive, din dezamagire fata de PNL, in primul rand, din insuficienta incredere in USR", a declarat Paleologu.

Iata rezultatele la alegerile parlamentare

Theodor Paleologu a afirmat ca, in cazul sau, a fost vorba si despre o lipsa de cunoastere, asta pentru ca a cheltuit foarte putini bani in campania electorala.

"In cazul meu a fost fara indoiala si o lipsa de cunoastere a faptului ca sunt candidat pentru ca am cheltuit foarte putini bani in aceasta campanie si nu am putut, fizic efectiv, distribui fluturasi peste tot, pune afise peste tot, iar unii s-au gandit ca nu am sanse si gandindu-se ca nu am sanse au stat acasa", a mai spus Paleologu.

Candidatul independent a sustinut ca actuala lege electorala avantajeaza partidele politice si ca PSD nu are niciun interes sa schimbe aceasta lege.

Paleologu a spus ca electoratul a fost "pesimist" si lipsit de incredere, adaugand ca alegerile de anul acesta au semanat cu cele din anul 2000 cand au fost, de asemenea, doua partide care s-au "agatat de un tehnocrat".

Cat priveste infrangerea PNL la urne, Paleologu a afirmat ca "dezastrul este absolut crunt".

PNL nu poate continua cu aceeasi conducere, insa, probabil singura "sacrificata" va fi Alina Gorghiu, este opinia lui Paleologu.

"Dezastrul acesta este imputabil nu numai Alinei Gorghiu, ci intregii conduceri. In mod normal conducerea PNL ar fi trebuit sa demisioneze in bloc si sa nu se mai regaseasca viitoarea conducere a PNL daca este sa faca politica serios, sa tina cont de rezultate si sa asume responsabilitati", a spus Theodor Paleologu.

Paleologu a mai spus ca acest lucru nu se va intampla pentru ca "suntem in Romania si oamenii nu asuma responsabilitati".

"Va continua Busoi sa conduca filiala de la Bucuresti, Adriana Saftoiu va fi in continuare prim-vicepresedintele. Probabil Alina Gorghiu va fi singura sacrificata dar nu este numai vina ei, este vorba si despre o iresponsabilitate colectiva care a dus la acest dezastru absolut crunt. Niciodata nu avut PSD un scor atat de mare", a conchis Paleologu.

Precizam ca Theodor Paleologu a obtinut cele mai multe voturi dintre candidatii independenti din Capitala (8.278 de voturi), fiind urmat de Remus Cernea (4.260 de voturi) si Elena Udrea (3.154 de voturi), potrivit datelor furnizate de BEC.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Theodor Paleologu electorat dezamagit PNL, #Theodor Paleologu bani campanie, #Theodor Paleologu alegeri , #rezultate alegeri parlamentare 2016