Raluca Turcan spune ca PNL nu se lasa si vrea sa faca un guvern de dreapta

Sambata, 17 Decembrie 2016, ora 16:57
17229 citiri
Raluca Turcan spune ca PNL nu se lasa si vrea sa faca un guvern de dreapta
Foto: Facebook/Raluca Turcan

Presedintele intermar al PNL, Raluca Turcan a declarat, sambata, la Sibiu, ca formatiunea sa continua efortul pentru a obtine un guvern de dreapta, ea aratand ca liberalii au datoria sa incerce si ca au existat discutii politice informale.

Raluca Turcan a fost intrebata, sambata, la Sibiu, dupa ceremonia inmanarii mandatelor de parlamentari pentru cei noua senatori si deputati din judet, daca mai exista vreo sansa pentru formarea unui guvern de dreapta.

"Oamenii au nevoie de dezvoltare, de bunastare si, pentru a obtine lucrul acesta, au nevoie de o guvernare responsabila. Din nefericire, programul economic al PSD nu este sustenabil, ascunde in spate cresteri de taxe si impozite. Programul economic al PSD nu poate sa aduca acea bunastare pe care oamenii o asteapta si acea dezvoltare de care avem nevoie. Asadar, cred ca avem acea datorie sa oferim Romaniei un program de guvernare de dreapta, un program sustenabil, care sa uneasca si oamenii si ideile si proiectele pentru ca Romania sa aiba o sansa de a se dezvolta in mod sustenabil", a raspuns Raluca Turcan.

Liderul interimar al PNL a adaugat ca liberalii respecta votul primit de PSD, dar ca nu poate fi ignorat absenteismul precum si faptul ca "matematic" exista posibilitatea formarii unei forte de dreapta in Parlament.

Intrebata daca necogierile pentru formarea unui guvern de dreapta continua, Turcan a raspuns ca liberalii au datoria sa incerce.

"Continuam efortul pentru a obtine un guvern de dreapta. Este un efort, un proces de negociere si avem aceasta datorie sa incercam. Atata timp cat nu crezi in solutiile pe care cineva le propune pentru oameni, ai aceasta datorie, pentru oameni, sa incerci continuarea, chiar daca pare greu, chiar daca exista tot felul de intoxicari in spatiul public".

Turcan a catalogat drept "intoxicari" informatiile potrivit carora i s-ar fi propus lui Calin Popescu Tariceanu sefia PNL.

Aceasta a mai precizat, raspunzand unei intrebari, ca "au fost discutii cu toate partidele, discutii informale, nu s-au promis functii".

"Pur si simplu incercam sa adunam oamenii in jurul unui scop comun, acela de a da oamenilor o guvernare, sanatoasa, solida", a incheiat Turcan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Turcan alegeri guvern, #Turcan premier Ciolos , #rezultate alegeri parlamentare 2016