Cum s-au pregatit partidele pentru rezultatul prezidentialelor si care e atmosfera dupa exit-poll

Duminica, 10 Noiembrie 2019, ora 21:40
11215 citiri
Cum s-au pregatit partidele pentru rezultatul prezidentialelor si care e atmosfera dupa exit-poll
Foto: Ziare.com

Votul in tara si majoritatea sectiilor din diaspora s-a incheiat, iar potrivit rezultatelor exit poll Klaus Iohannis se afla pe primul loc, urmat de Viorica dancila si Dan Barna.

La sediile partidelor candidatii si liderii politici s-au pregatit de momentul adevarului: pe cine au trimis romanii in turul doi.

La unii atmosfera a fost relaxata si a ramas la fel si dupa aflarea rezultatelor. La altii tensiunea a plutit in aer in aer.

Ziare.com are corespondenti la cele 3 mari partide si va transmite, in format LIVE TEXT, cele mai noi informatii direct de la sursa:

21:25 - USR: Dan Barna si Dacian Ciolos stau in curte de vorba cu jurnalistii.

21:07 - USR: Atmosfera e destul de fada la sediul Aliantei USR PLUS, membrii sai credeau sincer in sansa pentru turul doi. Se asteapta insa si rezultatele din diaspora, informeaza corespondentul Ziare.com. Liderii USR PLUS au stat afara in ploaie cat timp si-au sustinut discursurile Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

20:45 - PNL: Klaus Iohannis a ajuns la sediul PNL. A fost asteptat de mai multi lideri ai partidului, in frunte cu premierul Ludovic Orban, transmite corespondentul Ziare.com.

"Ploua!", a afirmat Orban la un moment dat. "Asta inseamna belsug!", a fost replica lui Rares Bogdan.

20:35 - PSD: La sediul din Kiseleff este liniste. Toti liderii partidului, in frunte cu Viorica Dancila, sunt in birou de ore bune, nu sta nimeni de vorba cu presa, transmite corespondentul Ziare.com.

20:05 - USR: La sediul USR PLUS liderii Aliantei continua sa faca apeluri pentru ca romanii sa iasa la vot, transmite corespondentul Ziare.com.

Foto: Ziare.com

19:30 - PNL: Liderii PNL dau interviuri in curtea partidului, in fundal se aud discursurile electorale ale lui Klaus Iohannis. La sediul PNL vin tot mai multi lideri ai partidului. Toti sunt bucurosi de rezultatele electorale anuntate de exi-poll-uri si se felicita.

Rand pe rand au urcat in etajul unde este sediul de campanie, unde sunt Ludovic Orban si Dan Motreanu, mai multi ministri si parlamentari. Printre acestia: Alina Gorghiu, Ionut Stroe- ministrul Tineretului, Vlad Nistor, Catalin Predoiu - ministrul Justitiei, europarlamentarul Siegfried Muresan. Toti il asteapta pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care ar trebui sa ajunga la 20.45, transmite corespondentul Ziare.com.

In curtea partidului au inceput sa vina mai multi simpatizanti PNL. Atmosfera este una de veselie, liberalii sunt incantati de rezultatele obtinute.

Foto: Ziare.com

18:43 - PSD: Au ajuns la sediul din Kiseleff Viorica Dancila, candidat la alegerile prezidentiale, precum si mai multi social democrati: Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Lia Olguta Vasilescu, Codrin Stefanescu, Alexandru Petrescu.

18:15 - USR: Candidatul la prezidentiale Dan Barna a ajuns la sediul USR si i-a indemnat pe tineri sa iasa la vot.

"Din cum arata cifrele, jucam la cateva mii de voturi. De aceea fac un apel la toti tinerii, la cei care au votat si sunt acasa acum sa verifice, sa dea telefoane in stanga si in dreapta si sa isi trimita prietenii la vot, pentru ca e mult mai usor sa votezi decat sa pleci din tara, e mai usor sa votezi decat sa stai in frig la proteste in lunile de iarna, e mult mai usor sa votezi decat sa iesi la mitinguri in loc sa te bucuri de viata de calitate cu familia sau cu prietenii", a declarat Dan Barna.

17:50 - PNL: Liberalii se pregatesc sa sarbatoreasca victoria lui Klaus Iohannis. In jurul orei 17:40, la sediul PNL a venit seful PNL, Ludovic Orban, europarlamentarul Rares Bogdan, si mai multi lideri din partid. Toti asteapta rezultatul exit-poll-urilor de la ora 21.00. La 20.45 este asteptat la sediul de campanie si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Foto: Ziare.com

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#alegeri prezidentiale 2019 atmosfera partide , #rezultate prezidentiale 2019