CSCI: Guvernul Ponta, mai bun decat Guvernul Boc in actiunile de deszapezire

Luni, 03 Februarie 2014, ora 19:42
4428 citiri
CSCI: Guvernul Ponta, mai bun decat Guvernul Boc in actiunile de deszapezire
Foto: victorponta.ro

Peste 70% dintre romani considera ca Guvernul condus de Victor Ponta s-a descurcat mai bine decat cel condus de Emil Boc in actiunile de deszapezire, releva un sondaj realizat de CSCI, in perioada 30 ianuarie - 2 februarie

Conform sondajului citat, 89% dintre romani au auzit despre problemele legate de deszapezirile de anul acesta, in timp ce 10% au spus ca nu, iar 1% au optat pentru varianta "nu stiu/nu raspund".

La intrebarea cine s-a descurcat mai bine cu deszapezirile in ultimii ani, 78% dintre respondenti au spus ca Guvernul Ponta (in 2014), 18% au precizat ca Guvernul Boc (in 2012), iar 4% au spus ca nu stiu sau nu raspund.

Intrebati daca premierul Victor Ponta a facut bine sau a gresit ca s-a implicat in toate sedintele comandamentelor de deszapezire, 74% dintre respondenti au spus ca seful Executivului a facut bine, in timp ce 23% considera contrariul, iar 3% au ales varianta "nu stiu/nu raspund".

Ponta despre deszapezire: Basescu ori minte, ori habar. Spune prostii ingrozitoare

Cat priveste activitatea Guvernului condus de Victor Ponta din ultima saptamana in legatura cu deszapezirea, 56% dintre respondenti au o parere destul de buna sau foarte buna (42% - destul de buna; 14% - foarte buna), iar 40% au o parere proasta si foarte proasta (14% - foarte proasta; 26% - destul de proasta).

Potrivit aceluiasi sondaj, romanii au fost chestionati si cu privire la reprezentantii carui partid i-ar vota daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European. Astfel, dintre cei care au exprimat o optiune de vot si au probabilitate mai mare de a se prezenta la urne (42% din esantion), 41% au optat pentru PSD+PC+UNPR; 16% - PNL, 14% - PDL, 7% - UDMR, 6% - PP-DD.

Sondajul CSCI a fost realizat la nivel national, in perioada 30 ianuarie - 2 februarie, pe un esantion de 990 interviuri. Esantionul a fost validat pe baza datelor INSSE 2011 si recensamantul populatiei 2002, eroarea tolerata este 3,3%, la un nivel de probabilitate de 95%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sondaj CSCI deszapezire Ponta Boc, #sondaj deszapezire guverne Ponta Boc, #sondaj Guvernul Ponta mai bun Boc , #sondaj