Incepe batalia pentru fosta functie a Olgutei Vasilescu: Cine candideaza pentru Primaria Craiovei

Duminica, 21 Mai 2017, ora 16:38
4682 citiri
Incepe batalia pentru fosta functie a Olgutei Vasilescu: Cine candideaza pentru Primaria Craiovei
Foto: Arhiva Ziare.com

Incepe lupta pentru functia de primar al Craiovei. Mai multi politicieni si-au depus deja candidatura, iar altii urmeaza sa o faca la inceputul saptamanii in speranta ca dupa alegerile din 11 iunie sa ajunga in locul lasat liber de Lia Olguta Vasilescu.

PSD il arunca in lupta pe Mihail Genoiu

Mihail Genoiu si-a depus, duminica, candidatura la Biroul electoral de circumscriptie, din partea PSD, la functia de primar al Craiovei.

"Nu am niciun fel de emotii si sunt foarte increzator in aceste alegeri, pentru ca de 5 ani de zile craiovenii sunt alaturi de noi, de 5 ani de zile craiovenii au vazut ce se intampla in oras si ii asigur pe toti ca ritmul nu va scadea, ca vom mentine acelasi ritm de dezvoltare. Sper ca la sfarsitul celor trei ani de mandat sa fim in coasta Clujului, sa fim al treilea oras din Romania ca dezvoltare din toate punctele de vedere", a spus Mihai Genoiu.

Acesta a fost sustinut de senatorul Claudiu Manda, dar si de Lia Olguta Vasilescu.

Dumitru Calina, din partea PMP

Dumitru Calina si-a depus, tot duminica, la Biroul electoral de circumscriptie dosarul de candidatura la functia de primar al Craiovei din partea PMP. Acesta a declarat ca a luat decizia de a candida pentru "prosperitatea orasului" si pentru "indreptarea unor lucruri care s-au facut rau".

"Consider Craiova ca pe o mare familie si candidez pentru prosperitatea ei, pentru indreptarea unor lucruri care s-au facut rau si pentru a face lucruri si mai bune de aici incolo", a declarat Calina dupa depunerea candidaturii.

Senatorul Mario Ovidiu Oprea candideaza din partea PNL

Si senatorul Mario Ovidiu Oprea si-a depus, duminica, candidatura din partea PNL la functia de primar al Craiovei.

"Craiovenii isi doresc o administratie la vedere, iar in acest moment se confrunta cu o birocratie in administratia locala, cu o politizare excesiva si chiar spun ca s-au confruntat cu fenomen generalizat de coruptie.

Va trebui sa punem punct acestui lucru. Si mai este nevoie de un lucru foarte important: este nevoie de o reindustrializare a orasului nostru, este nevoie de redeschiderea acelor fabrici serioase care au creat acele locuri de munca pentru toti craiovenii si perspectiva zilei de maine pentru tineri.

De aceea oamenii spun ca isi doresc ca orasul nostru sa redevina polul industrial pe care ei il stiau, centru industrial si centru universitar. Ma voi stradui sa fiu primar energic, deschis, disponibil, integru, asa cum reiese ca si-l doresc din toate studiile pe care noi le-am facut in acest moment in raport cu partea a doua a acestui mandat pana in anul 2020, cand vor avea alegeri din nou pentru functia de primar al Craiovei", a transmis Mario Ovidiu Oprea.

Avocatul Lucian-Bernd Sauleanu, decanul Baroului Dolj, candideaza independent

Avocatul Lucian-Bernd Sauleanu, decanul Baroului Dolj, candideaza ca independent si si-a depus dosarul de candidatura la Biroul electoral de circumscriptie cu aproape 5.000 de semnaturi de sustinere.

"Am depus dosarul de candidatura pentru alegerile locale partiale din data de 11 iunie. Multumesc celor 4.929 de craioveni care si-au aratat sustinerea prin semnatura lor. Voi continua sa ma intalnesc cu oamenii pentru ca doar prin comunicare se pot gasi solutii la probleme, acestea neavand culoare politica", a transmis Lucian Sauleanu.

Deputatul USR Adrian Prisnel, din partea USR

Deputatul USR Adrian Prisnel isi depune luni candidatura pentru functia de Primar al Craiovei, din partea USR.

"Craiova are nevoie de un primar credibil in fata cetatenilor si in fata oamenilor de afaceri. Administratiile succesive al PSD, prin incompetenta si coruptie, au facut ca orasul nostru sa-si piarda atractivitatea pentru investitori.

Bulucea a facut de ras Craiova, Solomon a ajuns in inchisoare pentru coruptie, Olguta Vasilescu a luat primul tren spre Bucuresti lasand orasul sa plateasca datoriile pentru contractele date pe bani publici, intarziate si prost facute. Craiova are nevoie de schimbare", a spus acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#candidati Primarie Craiova, #alegeri primarie Craiova, #alegeri locale iunie 2017 , #stiri alegeri